Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a képzeletbeli barátnő?
Figyelt kérdés
18 vagyok, és még soha nem volt bnőm.
Kicsit visszahúzódó vagyok, és sokan mondták hogy talán egy kicsit túl gyerekes is. És egy lánynak se kéne egy ilyen. Volt már sok lány aki megpróbált közeledni, mert a külsőmmel semmi gond nincs, helyes vagyok elvileg. Önbizalmam nincs.. És manapság azt vettem észre hogy esténként nincs kivel beszélgetni, és az ágyban befordulok és így "ábrándozgatok".. Én kicsit beparáztam hogy nehogymár megőrülök a végén.
Utána olvastam, és valami olyasmit olvastam hogy valamilyen önvédelmi reakciója ez az agynak, gyerekeknek ezért van képzeletbeli barátjuk. De én ezt már évek óta gyakorlom :S
Csak normális véleményeket légyszi.
2012. júl. 26. 09:23
21/25 anonim válasza:
Haaat nem igazan normalis a dolog :(
22/25 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, mert én is félénk természetű vagyok, és én is szoktam ábrándozni néha. És hidd el ez normális... az nem normális ha már halucinálsz de ez még igen. Légy egy kicsit lazább hidd el elfognak fogadni ilyennek is, sőt talán még jobban fognak szeretni mint azelőtt. :)
23/25 anonim válasza:
Nem értem ezeket a válaszolókat. Ti amikor egyedül voltatok, komolyan nem ábrándoztatok esténként?? Döbbenet. :D Én mindig szoktam, úgy alszom el, már gyerekeket, házat, meg férjet is képzeltem magam mellé, de nem gondolom, hogy stikkes lennék. A kérdező se az, miért lenne? Ha esténként párbeszédet folytatna egy képzelt nővel, az más tészta, de elmélkedni, hogy mi lenne, ha... Mi ezzel a baj?
24/25 anonim válasza:
19/F én is hasonló helyzetben vagyok, egy guminő megoldotta a bajaimat :)
25/25 anonim válasza:
Érdemes lenne elmenni egy pszichológushoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!