Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek miért van?
Az lenne a problémám hogy nem tudom mit akarok, és a segitségeteket kérném hogy mondjátok el ti hogy látjátok ezt a dolgot.:
17 éves srác vagyok. Még soha nem volt barátnőm. Tudom hogy ezzel nem vagyok egyedül, vannak akik 20 éves korukig egyedül vannak. Én nagyon akarok barátnőt. Van egy csomó lány aki tetszik, meg stb. Én nem tudok kezdeményezni, nem merek vagy nem tudom, de úgy nézek ki hogy nem is kell. Nagyon ritka hogy nincs lány akinek ne tetszenék. Csak amikor arra kerül a sor hogy bevallják, meg hát amilyenszánalomkupac vagyok nekik kell kezdeményezni, én mindig meghátrálok, megfutamodok. Pedig jó lenne már ha lenne csajom csak nem merek ilyesmit elkezdeni. Ilyesmibe belekezdeni.
Szerintem önbizalomhiányom van. Mert mindig attol félek hogy jó összejövünk, aztán 2 nap mulva észreveszi a rossz tulajdonságaimat és talál jobbat..
Megtalán attol is félek hogy megcsalnak. Annyi ilyet látni a tv-ben, hogy inkább nem szerzek csajt mert tudom hogy megcsalna, félrekefélne, blabla..
Mostis van egy lány aki tetszik, elvileg neki is bejövök de nem merek kapcsolatba bonyolódni..
Ti hogy látjátok ezt? Már kéne más véleménye is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!