Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáz, h nem akarom...

Szerintetek gáz, h nem akarom a szüleimnek bemutatni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

nem a barátnőm, hanem sokkal inkább a szüleim miatt. pontosabban anyám miatt. apámmal ezen a téren nincs különösebb baj. de anyám már nem egyszer járatott le csaj előtt. túlságosan anyáskodik, túlbuzgó, idiota becézgetéseivel lassan a sírba visz, előző barátnőm előtt megmondta, h nehogy szexeljünk ilyen fiatalon. félek, h a mostani kapcsolatomat is képes lenne tönkrevágni. Szerintetek?

15 mindketten

2012. júl. 22. 01:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szeret a csaj, családdal együtt elfogad, és ő lesz a menedéked előlük:d
2012. júl. 22. 01:38
 2/5 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Mond meg ezt a barátnődnek, még lehet azt hinné, hogy szégyenled.
2012. júl. 22. 01:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Ha anyukád ilyen idiótán viselkedik, akkor övé a felelősség, viselkedett volna normálisan, és akkor most nem rejtegetnéd a csajodat előtte. De a lánynak azért magyarázd el a helyzetet.:)
2012. júl. 22. 02:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyádnak igaza van, de beszél meg vele a dolgokat. Tény, hogy 15 évesen gyerek vagy, de te a barátnőd előtt nem azt a szerepet játszod.
2012. júl. 22. 09:40
 5/5 jekyll-fan ***** válasza:

nem gáz, csak mondd el a barátnődnek, hogy miért nem :)

én csak anyámmal élek (meg hugommal), és mindig igyekszem elkerülni, hogy bármelyik ismerősömmel is találkoznia kelljen, mert anyám olyan, hogy mindenkiről megvan a véleménye (rossz értelemben) és utána azokkal fáraszt engem, és nagyon idegesít, mert én meg nagyon nem értek vele egyet... eddigi Barátaim közül a mostaniról van a legjobb véleménye, de vele is csak 1x találkozott, amikor muszáj volt (vizsgaelőadásomon, nem bírtam anyámat rávenni, hogy ne akarjon jönni megnézni), és azóta sem én, sem Barátom nem akarja, hogy találkozzanak, bár akkor mondjuk nem nyírták ki egymást, de azóta anyám már mondott Róla rosszat, én meg nem győztem "megvédeni" Őt, úgyhogy jobb is így

úgyhogy abszolút meg tudlak érteni, szerintem egyáltalán nem gáz :)

16/L

2012. júl. 23. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!