Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a képzeletbeli barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a képzeletbeli barátnő?

Figyelt kérdés

18 vagyok, és még soha nem volt bnőm.

Kicsit visszahúzódó vagyok, és sokan mondták hogy talán egy kicsit túl gyerekes is. És egy lánynak se kéne egy ilyen. Volt már sok lány aki megpróbált közeledni, mert a külsőmmel semmi gond nincs, helyes vagyok elvileg. Önbizalmam nincs.. És manapság azt vettem észre hogy esténként nincs kivel beszélgetni, és az ágyban befordulok és így "ábrándozgatok".. Én kicsit beparáztam hogy nehogymár megőrülök a végén.

Utána olvastam, és valami olyasmit olvastam hogy valamilyen önvédelmi reakciója ez az agynak, gyerekeknek ezért van képzeletbeli barátjuk. De én ezt már évek óta gyakorlom :S

Csak normális véleményeket légyszi.

2012. júl. 26. 09:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem vagy skizofrén. Próbáld lekötni magad, hogy ne legyen időd ezen gondolkodni. Járj el sportolni vagy olyan helyekre ahol lehet lányokkal beszélgetni. Hát igen 18évesen kicsit gyerekesnek lenni az nem túl jó, próbálj komolyabb lenni és győzd le a gyávaságod. Fogsz találni barátnőt:)
2012. júl. 26. 09:36
 12/25 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan lányismerősöm, aki képzeletbeli barátokat fabrikált ilyen idő korában, ő is visszahúzódó volt, most meg már ő a jó értelemben vett atomribanc. Ebből az állapotból kibillenthető vagy.
2012. júl. 26. 09:36
 13/25 anonim ***** válasza:

Ha csak az hiányzik, hogy megoszd a személyes gondolataidat, vezess naplót vagy blogot.

Hús-vér barátaid nincsenek?

2012. júl. 26. 09:37
 14/25 A kérdező kommentje:

Van vagy 2-3..

Meg sok olyan haver aki általában összetöri az álmaimat, kiábrándít, helyrepofoz beszólásaival. Vagy inkább bunkó f!szok...

2012. júl. 26. 09:38
 15/25 anonim ***** válasza:
16%
Rám azt mondják skizofrén vagyok.pedig szerintem nem...legalábbis mi nem gondoljuk rólam...:D
2012. júl. 26. 09:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Èn lànyként mondom, hogy a gyerekesség nem mindenkit zavar, engem például nem, én is az vagyok kicsit, a képzeletbeli barátnő viszont annál inkàbb. Ezen kéne változtatnod, hogy ne képzelegj, ès nem hiszem, hogy ettől már orvosi eset lennél.
2012. júl. 26. 09:55
 17/25 A kérdező kommentje:

Talán az egyik okozza a másikot.

Erre is gondoltam már, hogy mivel ilyesmin ábrándozok, beleképzelem magam egy "kapcsolatba" és elhitetem magammal, hogy ez helyettesiti az igazi kapcsolatokat.

Talán azért vagyok magambazárkózva és azért nem érzem szükségét a barátnőnek mert olyan régóta hitetgetem magam ezzel.

2012. júl. 26. 10:00
 18/25 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, csak mivel én lány vagyok, ezért nekem a fordított. Szerintem semmi gond nincs ezzel, nem orvosi eset, nem vagy skizofrén.

17/L

2012. júl. 26. 11:54
 19/25 A kérdező kommentje:
:/ remélem is.. xD
2012. júl. 26. 12:25
 20/25 anonim ***** válasza:
A fas.t vagy skizofrén. Ilyen mindenkivel megtörténik, csak nem kell túlzásba vinni :D
2012. júl. 26. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!