Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szexi/szép a képen lévő nő, ugy 10-es skálán? és a hajával mi a helyzet?
ezt azért kérdezem, mert én eléggé hasonlitok rá(fehérbőr, világos szem(csak az enyém zöldebb)és hasonlo arc..csak a hajam szőkés-barna ... nekem tetszik ez ahajszin ami a képen láthato hölgynek van(Simone Simons-Epica énekesnője)és hogy szerintetek jo ez ahajszin?
főleg pasik véleménye érdekelne, mert ált. nekik annyira sajna nem tetszenek az ilyen fehérbőrű északias nők...csak őszintén, azt sem veszem ugy magamra ha vki azt irná h 1rusnya béka:)
Némelyik lány idősebb,mint én és mégis olyan együgyű.A férfiak sokat adnak a nőknél a külsőre,de nem futnak el a vörösöktől.A természetes vörösöket általában utáják(kicsit erős kifejezés),a festetteket viszont falják! :D
L/17/term.szőke
miért nem magadról linkelsz be képet? attól h "hasonlítotok" - attól nem lehet tudni hogy milyen az arcfelépítésed! ha valaki most pontoz, nem TÉGED pontoz, hanem a csaj képét! Kb felrakom akkor Angelia Jolie képét, csak h növelje a hiúságomat a pozitív értékelés.
szánalmas sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!