Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szexi/szép a képen lévő nő, ugy 10-es skálán? és a hajával mi a helyzet?
Figyelt kérdés
ezt azért kérdezem, mert én eléggé hasonlitok rá(fehérbőr, világos szem(csak az enyém zöldebb)és hasonlo arc..csak a hajam szőkés-barna ... nekem tetszik ez ahajszin ami a képen láthato hölgynek van(Simone Simons-Epica énekesnője)és hogy szerintetek jo ez ahajszin?
főleg pasik véleménye érdekelne, mert ált. nekik annyira sajna nem tetszenek az ilyen fehérbőrű északias nők...csak őszintén, azt sem veszem ugy magamra ha vki azt irná h 1rusnya béka:)
2009. júl. 15. 23:08
11/28 A kérdező kommentje:
ja és mielőtt vki izélna h le lett pontozva az nem én leszek...mert vélemény késő kérdést irtam és ti azt irjátok, szóval részemről nincs rossz válasz!!
2009. júl. 15. 23:30
13/28 anonim válasza:
ez sztem nem szép vörös már bocs nekem is festett "vörös" a hajam jobban mondva inkább piros az bejön a pasiknak de ez a szin sztem pocsék
14/28 anonim válasza:
Alap 10es! És nem riasztó a vörös hajszín. A természetes vörös hajú, zöld szemű lányok a legszebbek:D Egyszóval imádom:D
16/28 anonim válasza:
ez a vörös nekem nemteccik, inkább egy sötétebb izzób vörös jobban teccene
18/28 anonim válasza:
Szia!
Nálam alsóhangon 9/10 es. De nekem gyengéim a vörös nők pláne zöld szemmel:)
F/30
19/28 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik :) 9 est adok rá:) szerintem szép vörös,olyan különleges! 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!