Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szexi/szép a képen lévő nő, ugy 10-es skálán? és a hajával mi a helyzet?
ezt azért kérdezem, mert én eléggé hasonlitok rá(fehérbőr, világos szem(csak az enyém zöldebb)és hasonlo arc..csak a hajam szőkés-barna ... nekem tetszik ez ahajszin ami a képen láthato hölgynek van(Simone Simons-Epica énekesnője)és hogy szerintetek jo ez ahajszin?
főleg pasik véleménye érdekelne, mert ált. nekik annyira sajna nem tetszenek az ilyen fehérbőrű északias nők...csak őszintén, azt sem veszem ugy magamra ha vki azt irná h 1rusnya béka:)
a nemeteket is írjátok majd oda légyszi:P
am. köszönöm h válaszra méltattatok:P
és egy kis indok h miért szép sztetek és miért nem annyira...
8
és az nem igaz, hogy a férfiak messziről elkerülik a vörös hajú lányokat :P
nekem nem természetes vörös, festett...de eddig csak pozitív diszkriminációban volt részem, sosem futottak el előlem mert vörös vagyok, inkább az ellenkezője történt ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!