Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kiábrándíthat egy férfit?
Ha kedvelsz egy nőt, a nő is téged, ezt tudod is, de a nő olyan sms-t ír neked, amiben azt közli, nagyon kedvel, de szerinte nem kölcsönös, és így csak szenved. Talán jobb lenne , ha nem hívnád fel, nem keresnéd!
Ezt hogyan élnéd meg? Mit gondolnál? Keresnéd-e továbbra is vagy megijednél? Képes lennél egy ilyen hatására félni a pl: randira hívástól?
Vagyis , tudna ez gátolni abban, mégha tudod is, hogy a lány is kedvel, hogy bevalld mit érzel?
Omba!
Te felhoztál 2 esetet.
1. Mi van, ha nőként kedvel.... felvázoltad, de azt nem, mit érhetek el egy férfiban ebben az esetben a hülyeségemmel.
2. Barátság. Ez is furácska, mert én nem haverkodom olyannal, aki szeret engem, mert az csak kellemetlenségeket generál.
Én nem hoztam fel két esetet.
Igyekeztem összefoglalni amit megtudtunk két ember kapcsolatáról a kettő nézőpontja szerint.
Ha te szerelmes is vagy belé, - akár tudja, akár nem - nem kötelezi arra, hogy ő is az legyen.
Egyébként: tudja? - vagy csak te gondolod úgy, hogy nyilván tudja?
Ez két külön dolog!
Egyébként meg ne parázz, ha még mindig igyekszik veled lenni, akkor olyan nagyon semmit se csesztél el.
örülj, ha vele vagy, minél többet vagytok együtt annál nagyobb az esélye valami komoly dolognak, - így megy ez! :D
Szerintem eléggé egyértelmű, ha azt mondja neked egy nő, hogy nagyon fontos vagy nekem.
Vagy tévednék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!