Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő saját életénél is jobban szeret egy férfit, miért ne 'fusson' utána?
szeretem a férjem,az életemet adnám érte,de ez kölcsönös.
Pont ezért soha nem várná/viselné el,h megalázkodjak előtte..
Egy olyan pasit pedig,aki nem szeret viszont én nem tudnék ennyire feltétel nélkül szeretni..
Ha a férfi nem szereti,akkor abból maximum dugás lesz,de őszinte,hosszantartó kapcsolat nem.A nő jobban össze fog törni,mert nem csak elhagyja a szerelme,de még ki is használta.
A harmónikus kapcsolathoz számomra tisztelet is kell.Hogy tisztelhessem a párom és ő is engem.Egy olyan nőt,aki csúszik-mászik a férfi előtt,hogy vele legyen,nem fogják tisztelni.Ha nem gerinces a férfi,akkor ki fogja használni a helyzetet,hogy a nőnek ő úgy is kell,vele bármit meg lehet tenni,alázni,megcsalni.Ha gerinces,akkor össze sem jön vele,mert tudja,hogy a szánalom nem egyelő a szerelemmel.
Attól függ, lesz-e eredménye a belefektetett energiának. Ha a nő hiába tesz meg bármit, mert a pasi akkor se lesz az övé, ha a feje tetejére áll – akkor úgyis mindegy, legalább az önbecsülése maradjon meg, ami később sokat fog segíteni a felejtésben.
Ha valakinek eleve szerelmi bánata van, de mintha ez nem lenne elég, még egy lábtörtlőnek is érzi magát (mert akként viselkedett), az elég sokat ront.
De megértelek, én is hajlamos vagyok a romantika ezen szintjére :)
A baj ott kezdődik amikor a nő feladja a méltóságát azárt a pasiért! Lehet méltóságteljesen is futni és megalázkodva is!!!!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!