Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi visz rá egy felnőtt férfit, hogy egy kislánnyal "szórakozzon"?
Most saját tapasztalatból írok, azért mert már abszolút ki vagyok ettől a dologtól. Emellett, hol gyorsan, hol lassabban, de mindig továbbfajul a dolog...
Arról lenne szó, hogy van egy családos férfi, aki elkezd szórakozni egy kislánnyal. És oké most hiába néz ki a lány sokkal többnek, hiába sokkal érettebb, a pasi akkor is tudja, hogy a lány ennyi és kész...
A férfi viselkedése olyan a lánnyal szemben, hogy hol szexuális jellegű utalást tesz, hol bunkózik, hol lenéző, máskor talán egészen normális, aztán van amikor hozzá se szól, a köszönés is csak nagy nehezen megy. Aztán a férfi hajlamos idióta elszólásokra, kiforgatni a lány szavait vagy kinevetni őt, képtelen hülyeségeket csinálni vele/ mondani neki...
Lehet, hogy ennek a pasinak nincs meg a józan esze, de nem értem, hogy annyi gerincesség nincs benne, hogy harmincvalahány éves létére ne egy kislányt cseszegessen -.-"
Ez miért jó az ilyen férfiaknak? Mert az én esetemen kívül már több ilyenről is hallottam... volt, aminek nagyrészt szemtanúja is voltam (egyik barátnőm).
Egyébként az illető pasi másokkal egész normális, de amint ott vagyok a közelében általában rögtön bevágja a hülyeségeit. És az a legrosszabb az egészben, hogy a többi felnőtt előtt majdhogynem ártatlanná tudja magát magyarázni, ha akarja!
Kedves #2!
Tisztázzuk a dolgot! A férfival egy baráti társaságon keresztül ismerkedtem meg, tehát nem az utcán, nem buliban, sem más ilyesmi helyen. Alkoholt életemben nem ittam még nagy mennyiségben, max. bonbonban meg anyuék néha karácsonykor megengedték, hogy megkóstoljam a tojáslikőrt ( de abból tényleg csak pár csepp)
Az utolsó buli, amiben voltam, az a barátnőm hatodikos szülinapi bulija volt. Csak trécseltünk, játszottunk, hülyéskedtünk, semmi alkohol és el sem mentünk tőlük. Fiúk nem voltak a bulin!
Pasim életemben nem volt még csak olyan kézfogós, párnapos "járás" szintjén sem.
Tudom, hogy ezek az állítások nem igazak a legtöbb korombelire, de soha ne általánosíts, mert kivételek mindig vannak!
ma 22:37
El tudom képzelni milyen baráti társaság lehet, amelyik egy vénemberrel haverkodik és te meg vele. HÁt hallod ne játszd itt az ártatlant, mert szrintem téged is izgat az érett férfi. Amúgy sem csinált semmi rosszat, csak hisztizel, tök feleslegesen. ÉN is hülyéskedem húgommal, mégsem vagyok pedofil, istenem lassan már azért is feljelentenek valakit, mert viccelődött egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!