Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feladatokat adnátok egy készülő játékba? (+18)
Sziasztok!
Épp egy játékot csinálok (programozok) egy ivós játék az alapja, (nem kell ilyen durva "leiszom magam a földig", játékra gondolni) inkább vicces, meg társaság központú, mint "halálra iszom magam a detoxba".
A lényeg ebben a verzióban lesznek feladatok, és kéne nekem olyan feladat, miket az ivásokhoz lehetne párosítani. A játéknak 3 szint változata lesz, szóval lehet részegen elég vicceseket, meg a bátrabbaknak, már szexuálisabb feladatokat adni, hogy minél több kör ment le, annál viccesebb, esetleg furább, szexuálisabb, feladatok legyenek.
Amúgy 20 éves Fiú vagyok, mielőtt találgatna valaki is.
(JA! és ezt a pisi-kaki szexet nem akarom belevinni, szóval aki ebbe kezdene bele, ne is írja le.)
Köszönöm előre is a szépen megfogalmazott feladatokat. (:
Szép napot!
Felkerül a nevem a játékba?
Kicsit többet írhatnál a jáétkoról, hogy milyen fajta. mi a célja, története? Annyi, hogy leinni magunkat? De miért? Milyen a környezet úgy alapból? Kik az én barátaim, társaim és hol élek stb??
Nem kerül fel senki neve a játékba, mert csak "otthoni" használatra fog először kikerülni, és ha beválik később talán megosztom.
Képzelj el egy sima futó alkalmazást ami bekér neveket, generál véletlenszerü számokat(dobókocka) és kiadja a feladatot, az éppen soron következő játékosnak. (kell hozzá hígított alkoholos ital pl boros kóla)
Ennek a játéknak van egy mindenhol játszható változata ami az alapja. Ezt a játékot 2 dobókockával kell játszani és némi emberrel, meg piával. Minden dobásnak van jelentősége, hogy ki iszik, vagy ha nem a dobó játékos dönti el. (most nem írom le ide a szabályokat) A lényeg hogy ki lehet szállni bármikor, és addig játsszuk amíg 2 ember marad, és ők győztek. (ez volt hogy 5 órán át tartott)
A célja csupán a szórakozás, pl egy társaság találkozik, vagy házibuliban játszanak vele többen. Közben sokat nevetünk, beszélgetünk és játszunk.
Az utolsó kérdésed mint: "Kik az én barátaim, társaim és hol élek stb??" -nem tudom értelmezni, úgyhogy fogalmazd meg kicsit úgy, hogy megértsem! :)
lennének "szerencse" kártyák?
hogy részegen ordibáltál ezért vegyél le egy ruha darabot
mire gondolsz?
<NÉV1> szeretkezzen análisan <NÉV2>-vel
A nevek nem szerinti csoportosítása az izgalmasabb buli érdekében felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!