Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi visz rá egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi visz rá egy felnőtt férfit, hogy egy kislánnyal "szórakozzon"?

Figyelt kérdés

Most saját tapasztalatból írok, azért mert már abszolút ki vagyok ettől a dologtól. Emellett, hol gyorsan, hol lassabban, de mindig továbbfajul a dolog...

Arról lenne szó, hogy van egy családos férfi, aki elkezd szórakozni egy kislánnyal. És oké most hiába néz ki a lány sokkal többnek, hiába sokkal érettebb, a pasi akkor is tudja, hogy a lány ennyi és kész...

A férfi viselkedése olyan a lánnyal szemben, hogy hol szexuális jellegű utalást tesz, hol bunkózik, hol lenéző, máskor talán egészen normális, aztán van amikor hozzá se szól, a köszönés is csak nagy nehezen megy. Aztán a férfi hajlamos idióta elszólásokra, kiforgatni a lány szavait vagy kinevetni őt, képtelen hülyeségeket csinálni vele/ mondani neki...

Lehet, hogy ennek a pasinak nincs meg a józan esze, de nem értem, hogy annyi gerincesség nincs benne, hogy harmincvalahány éves létére ne egy kislányt cseszegessen -.-"

Ez miért jó az ilyen férfiaknak? Mert az én esetemen kívül már több ilyenről is hallottam... volt, aminek nagyrészt szemtanúja is voltam (egyik barátnőm).

Egyébként az illető pasi másokkal egész normális, de amint ott vagyok a közelében általában rögtön bevágja a hülyeségeit. És az a legrosszabb az egészben, hogy a többi felnőtt előtt majdhogynem ártatlanná tudja magát magyarázni, ha akarja!

2012. júl. 15. 22:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nem mi haverkodunk azzal a hapsival, nem akarom elmagyarázni, hogy is jövünk mi vele össze, mert kicsit egyedi eset, így lehet, hogy valaki (talán éppen az illetékes férfi könnyen magára ismerne)

Továbbá azt ártatlant sem játszom, csak leírom az igazat, ami volt, és amit gondolok, mindezt a lehető legreálisabban.

Lehet, hogy te hülyéskedsz a húgoddal, nincs azzal semmi baj sem, de a hülyéskedésnek is vannak bizonyos határai. Megint nem akarok idézgetni miket mondott vagy "csinált" vele a hapsi, de szerintem, ha te ilyet műveltél volna a húgoddal, az is leb.szott volna neked egy pofont, hiába vagy a bátyja.

Először a környezetem figyelmeztetett a dologra, akkor azt hittem, hogy ők reagálják túl, de mára már be kellett látnom, hogy nem.

Ha érdekel a dolog írj privátot!

2012. júl. 15. 23:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Már figyelmeztettek vele kapcsolatban? De kik? A barátaid ismerik, vagy a családod, esetleg is-is? Ha tényleg tesz kétértelmű utalásokat, azt bizonyítani kell valahogy, egy felnőtt férfi vallomása, akiről úgy tudják, hogy tisztességes, sajnos többet nyom a latban, mint egy kamaszé. Ha valahogy felvennéd egyszer, mikor ilyen utalást tesz, mondjuk a telefonodra, az nagyon jól jönne ellene. Aztán, hogy kinek mutatod meg, az a te dolgod. Mondjátok, hogy hülyeséget beszélek, de ha van akárcsak halovány esély is, hogy ez több lesz egyszerű beszédnél, akkor mégiscsak tenni kéne valamit, bár valószínűleg nem pont neked, kedves kérdező.
2012. júl. 15. 23:36
 13/18 A kérdező kommentje:
A "környezetem figyelmeztetett" ezt értsd úgy, hogy először csak azt mondták érdekes a viselkedése velem szemben, a kelleténél jobban vagyok neki szimpatikus; látszik, hogy kedvel engem. Aztán olyanokat, hogy teljesen odavan/megőrül értem, tetszek neki, szerelmes belém stb...
2012. júl. 17. 00:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

én a helyedben nagy ívben elkerülném

nem is értem, hogy nem érzed h valami nagyon nincs itt rendben

ha olyanokat mondott h tetszel neki meg h szerelmes beléd ráadásul még szépen is adta elő

akkor valószínűleg leakar feküdni veled

legalább is én biztos nem írnék egy 13 évesnek olyat, h szerelmes vagyok beléd

én 22 vagyok és ugyan fiatalabbnak is nézek ki, de semmiképpen nem kezdenék ki egy ilyen fiatal lánnyal mint te (még ha valóban szerelmes is lennék beléd valahogy akkor se), mert ez nincs rendjén

de valahogy olyan érzésem van, hogy neked valahogy tetszik a helyzet

minden esetre ahogy írták is előttem rögzítened kellene a beszélgetéseket és lekoptatni magadról, ha nem hagy békén akkor meg a rögzített beszélgetést felhasználni ellene valamilyen formában

de engem mindenesetre érdekelne ez az egyedi eset, hogy h is ismerted meg

légy olyan kedves és írd meg privátba

2012. júl. 17. 01:58
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó:Ha szerelmes vagy nem nézed mi van rendjén meg mi sem.Ha valakit vonzónak látok az akkor is vonzó marad ha kiderül róla hogy 5-6 évvel fiatalabb mint amennyinek gondoltam.

Egyébként meg fake gyanús az egész sztori,13-14 éveshez képest nagyon éretten gondolkodik és nagyon szabatosan fogalmaz a kérdező.Nem hiszem hogy 14.

2012. aug. 4. 03:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy mindegy a kor? Mit számít, ha 5-6 évvel fiatalabb, mint gondoltad? Talán annyit számít, hogy még gyerek, cs*szd meg!
2012. aug. 4. 11:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha gyerek még akkor biztos nem leszek bele szerelmes.Csak azt mondom-és ezt tartom-hogy ha szerelmes lesz valakibe az ember az spontán dolog,nem gondolkodik azon mennyi idős lehet a lány,és ha megtudja a tényleges korát az semmit nem változtat az érzelmeken.Legfeljebb tudatosan érzelmei ellenére elejét veszi egy kapcsolatnak,ezzel annyit akarok mondani hogy a szerelem ösztönös vonzalomként jön létre,független az értelemtől.
2012. aug. 5. 07:09
 18/18 anonim ***** válasza:

az emberek nem egyformán gondolkodnak, de én akkor se tartom helyesnek ha pl. egy 30 éves nyomul egy 14 éves lányra azzal h ő szerelmes belé

egyik ismerősöm 21 éves és 15-16 éves lányokkal van együtt, igaz nem azért mert szereti őket

én egyszerűen nem tudnék össze jönni egy ilyen fiatal lánnyal, amikor mi ennyi idősek voltunk senki nem gondolt komoly kapcsolatra

voltak szerelmesek(ez se volt komoly kapcsolat, csak ilyen próbálkozás féleség), voltak cuki pasik (akikért az egész iskola oda volt, de tényleg mintha kötelező lett volna), voltak akik csak szexelni akartak

ebben a korban az ember annyi hülyeséget csinál vagy nem csinálja azt amit később fontosnak tart h az hihetetlen

+ ott van a divat, h mennyire ciki ha nem cigizel vagy nem csinálod azt amit a többiek, nem úgy gondolkodol ahogy haverjaid/barátnőid

ekkor ezek a dolgok elég nagy hatással vannak az emberekre, mivel senki nem szeretne természeténél fogva kilógni a sorból

később ez sokat változik, jó persze nem mindenkinél, de azért sok embernek megváltozik a nézőpontja, átértékeli a dolgokat( nem arra gondolok h egyedül marad, hanem pl. nem kezd el driftelni a rendőrség előtt, mert a haverok szerint az olyan cool.... bár van aki megcsinálja)

egyébként nálam szerintem a 18-19 az alsó határ, pedig 22 vagyok

2012. aug. 7. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!