Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez kiábrándíthat egy férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kiábrándíthat egy férfit?

Figyelt kérdés

Ha kedvelsz egy nőt, a nő is téged, ezt tudod is, de a nő olyan sms-t ír neked, amiben azt közli, nagyon kedvel, de szerinte nem kölcsönös, és így csak szenved. Talán jobb lenne , ha nem hívnád fel, nem keresnéd!

Ezt hogyan élnéd meg? Mit gondolnál? Keresnéd-e továbbra is vagy megijednél? Képes lennél egy ilyen hatására félni a pl: randira hívástól?

Vagyis , tudna ez gátolni abban, mégha tudod is, hogy a lány is kedvel, hogy bevalld mit érzel?

2012. júl. 21. 20:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ez az a tipikus helyzet, amikor azt mondom, hogy ne találkozzunk többet. Ez nekem olyan álszent, hogy kedvel és ilyet ír, ha én kedvelek valakit akkor nem írok ilyen hülyeséget. 24F
2012. júl. 21. 20:19
 12/25 anonim ***** válasza:
Így már világosabb, azt hittem te vagy a fiú. Női szemmel szerintem tetszel neki.
2012. júl. 21. 20:20
 13/25 omba ***** válasza:

Szóval te kétszer elhajtottad, hogy ne keressen, és kevesled, hogy mégis megkeres, de nem omlik a lábad elé?

A volt pasiról tudott egyáltalán?

(ő, aki biztosan jól járt)

A piacon is így kommunikálsz a kofákkal?

2012. júl. 21. 20:25
 14/25 A kérdező kommentje:

Van ennek a 2 sms-nek előzménye.

Állandóan keresett, nem értettem miért? Komoly oka nem volt rá, de mindig talált okot. Én meg be is vettem, de a kapcsolatom ráment erre. Ő nem tudta. Soha nem mondott semmit, de azt éreztem vonzódik hozzám és kiborultam, amikor ezt írtam.

Miért?

Mert azt mondtam, most vagy válaszol, hogy oké.. nem érdekelsz, többé nem kereslek, vagy érdekelsz várj már, beszéljük meg.

Na egyik sem lett belőle. Semmit nem mondott rá. Az elsőre mondta, hogy én ezt nem értem, a másodikra nem is szólt semmit. Tartotta velem továbbra is a kapcsolatot, és megfigyeltem, mindig ő keresett onnantól kezdve.

2012. júl. 21. 20:29
 15/25 A kérdező kommentje:

Elismerem, hogy én is hülye voltam, mert elcsesztem, de itt az a kérdés: volt-e mit elcseszni?

Ti keresnétek így egy nőt? Lehetséges, hogy barátként tekintettek valakire, ezt kapjátok és mégis keresitek vagy ez csak mély érzelemmel megy. Nme tudom mit gondoljak.

2012. júl. 21. 20:31
 16/25 omba ***** válasza:

"az a kérdés: volt-e mit elcseszni? " - az előző kapcsolatod.

Az a te érzésed volt, hogy akar valami komolyat tőled, most meg be akarnád hajtani rajta, azt amit te felételeztél.

Gondold úgy át, hogy ő mit lát az egészből. - indulj ki abból, hogy kedvel, jó fejnek tart, de semmi több.

Ilyen nézőpontból mit tudhat meg a kommunikációdból?

2012. júl. 21. 20:37
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok férfi, nem látom át férfi szemmel. De segíthetsz benne.
2012. júl. 21. 20:47
 18/25 anonim ***** válasza:

Édesem, te is hiányoztál mikor az észt osztották... Miért nem zárod rövidre? Te is sugárzod a jeleket? :D))) Ráadásul azt írod neki, hogy "hagyjon békén". Mégis mit vársz TE?

Kellek neked vagy sem?! Mit akarsz tőlem?! PONT

2012. júl. 21. 21:03
 19/25 omba ***** válasza:

Az egyik ember azt gondolja a másikról, hogy a másik érdeklődik utána. Szerelmes lesz belé.

Ezt úgy közli, hogy megkéri, ne keresse, mert azt gondolja, hogy a másik nem szerelmes belé.

Leépíti közben a kapcsolatát.

Elkeseredik, és elvárja a másiktól, hogy az általa már meghozott, a másik előtt nem ismert áldozatot honorálva végre valljon színt szerelem ügyben, és az legyen pozitív.

A másik ember barátkozik egy emberrel, aki küld két sms-t, hogy jobb lenne, ah nem találkoznának többet, mert ez így neki szenvedés.

Azt gondolja, tréfa, vagy félrecímzett sms, és ezért továbbra is barátkozik az első emberrel.

És amúgy tök jól elvan, mint szokott.

(szingli típus, nője van, homokos, csak úgy. haverkodó fazon...)

2012. júl. 21. 21:13
 20/25 A kérdező kommentje:

Sorban álltam az ész osztásakor, köszönöm a bókot!

Azért, mert valaki bizonytalan, még nem hülye. Remélem érthetően fogalmaztam!

Azért, ha valaki szerelmes a dolgok nem ilyen tisztán láthatóak.

2 sms nem megy félre, értette ő, csak nem adott rá választ. Nem mondta, hogy én is kedvellek, de a kérésemnek sem tett eleget, hiszen keresett, azóta is megkeres.

Nyissátok már fel a szemem! Olyan balf_sz vagyok, hogy ebből lehetett volna valami és én elcsesztem?

2012. júl. 21. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!