Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt a legdurvább mód ahogy valaki dobott?
"Szó szerint, már minden lánynak van msn címe, aki értelmiségi vagy elfogadható anyagi háttérrel rendelkező családban él."
Ez egy kicsit nagyon hülye beszólás volt.
Kedves "Matt" fiam... Elmagyarázok neked egy egyszerű tényt. Annak van msn címe, aki megteheti magának. Ez rettenet hülye comment volt, ugyanis vannak olyanok, akiknek nem adatik meg ez a lehetőség, mégsem csóró, se nem hülye. És ha valaki mégis olyan körülmények között él, hogy nincs plusz költségre (internet) pénz, akkor már nem is értelmiségi? Attól, hogy valaki szegény, még 1000X jobb ember lehet, mint bárki. Hülyegyerek
-ReapeR-23/F
24 éves pasi vagyok, a volt barátnőm 21 éves :
Engem pár napja dobott egy csaj: Egy hét híján két hónapja voltunk együtt, már mindkettőnkben kezdett érzelem kialakulni a másik irán, én már kezdtem szeretni, de még nem mondam neki. Szerintem ő is így érzett. Szóval majdnem két hónap után jutottunk el odáig, hogy akkor sor fog kerülni a pettingre. A lakásomra mentünk fel, heves csókolózások a lépcsőházban, mondanom sem kell, hogy mekkora volt az izgalom.
Felértünk, és a percek múlásával ugy meglátta, hogy kisebb péniszem van mint az átlagos. 11 cm mereven. Ekkor elkezdett habizni, hogy neki menni kell, meg elsietjük a dolgokat, stb...ELMENT :((((
Másnap felhivtam, egész este alig aludtam. Azt mondta, hogy ennek vége kell, hogy legyen, mert elkapkodtuk, nem beszéltünk a szexről szóban ott rontottuk el.
Teljesen le voltam sújtva, alig tudtam mit mondani a telefonban.
Én nem tehetek ez ellen, hogy ekkora a futyim, nem került szóba a két hónap alatt az igaz. Pedig én is szeretnék szeretni, meg minden..., de akkor ezek szerint a kis futyis pasik nem kellenek :(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!