Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt a legdurvább mód ahogy valaki dobott?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 19:30
1/27 anonim válasza:
Huh, jó rég volt. Már nem is tudom, hogy csinálta, de egyik osztálytársam 54 métert dobott kislabdával általánosban xDD
2/27 anonim válasza:
Huhh...hát nem most volt már. Annyit írt sms-be a pasi, h bocs, de én már nem akarok veled járni. Aztán se kép se hang...ez volt a legdurvább.
3/27 anonim válasza:
,,Figyelj most tartsunk 1 hónap szünetet és utána majd hívlak" XDXDXD de mire hívott már volt más :D így járt :D
4/27 anonim válasza:
"Huh, jó rég volt. Már nem is tudom, hogy csinálta, de egyik osztálytársam 54 métert dobott kislabdával általánosban xDD" ez jó volt hát mondjuk igazad van! :D nem jó kérdés
5/27 anonim válasza:
nekem az volt a legdurvább h a pasim összejött egy másik csajjal, és az egyik haveromtól tudtam meg, és én találkozni akartam a pasival, h megbeszéljük, de ő azt mondta h ne szóval telefonba megmondta és előadta az "elakartam mondani, csak nem volt rá alkalmam" szöveget.. de szerintem szimplán leszarta. de mindegy, én találtam mást, lehet köcsögség de jobbat is, őt meg 3 nap múlva ott hagyta csaj.:PP ezvan, ő volt a hülye nem én. :D
6/27 anonim válasza:
Edzdőtársamat úgy dobta a pasija, hogy szilveszterkor küldött egy helyesírási hibáktól hemzsegő smst, hogy ennyi.
7/27 anonim válasza:
nekem az mikor a volt pasim valentin napon msn-en szakított velem:S
8/27 anonim válasza:
Nekem az volt a legdurvább amikor exem msnen szakított velem egy búcsú 4 soros üzenettel. Indokot nem írt hogy miért szakított. Reggel elküldte az üzit, este bekapcsoltam a gépet, megérkezett, és azóta se tudok róla semmit.
10/27 anonim válasza:
egyik ismerősöm pasija ilyen megrögzött számítógép játékos volt..a csaj csak annyit írt sms-be : Game Over!
hát...vannak történetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!