Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt a legdurvább mód ahogy valaki dobott?
Egyik pillanatban hihetetlenül kedves volt... aztán pár nap mulva (hozzáteszem közben nem keresett) buliban átnézett rajtam semmibe vett ,odamentem hozzá elküldött hát mit ne mondjak sírni volt kedvem de inkább nem tettem.. Na mindegy ez egy hosszabb és bonyolultabb történet de ez egy másik kérdés :D
A túlzott kedvesség már túlzottan gyanús ...
Bár én fiú vagyok, és mi is Msn-en szakítottunk, de természetesen megbeszéltünk mindent, és csak azután jött a " vége ".
De nem is ezért írtam, hanem hogy megmondjam, hogy azért szakítanak a pasik msnen, mert a csajokkal azonosulnak.
Szó szerint, már minden lánynak van msn címe, aki értelmiségi vagy elfogadható anyagi háttérrel rendelkező családban él.
A csajoknak nagyon hamar bejött az " msn " mint ismerkedést (és barátokkal történő kapcsolattartást) lebonyolító program. Tehát a fiúk többsége, akik nem járnak szórakozni, nincsenek közvetlenül lányok környezetében, vagy csak éppen nem abban a bulizós időszakban vannak (például télen), olyankor az msn-en vannak a kapcsolatok fenntartása, mert költséghatékony.
Na de hogy a tárgyra térjek, azért vannak itt is többen azok, akik msnen mondják ki hogy finito, mert ma már majdnem minden csajnak van msne, és a fiúk szeretnek ott kezdeményezni először.
Nagyon sokszor végződik msn-es szakítással a kapcsolat, aminek 2 oka van: a távolság, mert azért nem fog elmenni hozzád hogy elmondja ezt az egy mondatát, másrészt meg az msnen még mindig van rá kényelmes lehetőség, hogy megbeszélhesse a két fél a dolgot. Mobiltelefonon sem lehet előre tudni, hogy meddig tart egy ilyen, és ha már az ember szakítani akar, akkor már nincs kedve feleslegesen ezreket áldozni a nagy semmire, aki meg sms-ben szakít, az azért teszi szerintem, mert nincs mit hozzáfűznie a szakításhoz, átgondolta a dolgot, és felesleges ragozni.
Az e-mailes üzenet is felesleges az msn miatt, esetleg egy 32-38 éves férfi mondaná meg e-mailben hogy vége.
Matt (20)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!