Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még rendes, romantikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még rendes, romantikus pasik/férfiak? Vagy csak én nem találkozom velük?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 23:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

Azt hiszem mégiscsak fején találtam a szöget a te esetedben is, különben mire lenne ez a nagy felháborodás és személyeskedés, ugye!?

Megpróbálom még egyszer leírni mire gondoltam, mert talán csak félreértesz. Én arra reagáltam, ami itt az oldalon általános meggyőződése a sokszor lepattintott srácoknak. Még pedig, hogy ők a romantikus, érzelmes fiúk, akik nem kellenek a lányoknak, mert azoknak úgyis a sekélyes szépfiúk kellenek, blabla..

Csak erre reagáltam: hogy attól még, hogy valaki tud vágyakozni egy lány után, az hogy tud szomorkodni, ha nem kap meg valakit, az még nem a romantikusság, érzelmesség. Ezek a dolgok csak kapcsolatban derülnek ki.

(Tapasztalat: több olyan srácot is ismerek, akik sikertelenek voltak eleinte a lányoknál, aztán ők is szóban nagy hősszerelmes típust adták és ezzel magyarázták a sikertelenségüket, hogy az ő idejük már lejárt. Ment ez egészen addig, míg néhány siker után megjött az önbizalmuk, lett vér a pucájukban és sorban döntötték meg a lányokat utána.)

Talán erre mondják, hogy a nagy erkölcsöt sokszor a kényszer és a szükség szüli...

Részletesebben meg:

"Tudja, hogy mennyire lenne képes szeretni mást. Az, hogy elképzeli, álmodozik, az ugyanaz. Sőt, a vágy is ugyanaz, amit egy lány után érez, akin nem kaphat meg. "

A másik fél utáni vágyakozás egy önző érzés. Csekély köze van a másikhoz, a másik személyéhez, boldogságához. Ebben az érzésben csak az "én" a fontos. Kell "nekem", rossz "nekem" nélküle, de jó lenne vele (nekem) stb..

Ezzel szemben, ha valakit igazán szeretsz, akkor az ő boldogsága a fontosabb. Ha neki fáj valamije, neked is. Ha neki rossz kedve van, neked is. Ha pedig boldog, akkor te is. Hogy egész nap azon jár az eszed, hogyan járj a kedvében. És persze el tudod fogadni azt is, hogy ha ő ebből nem kér.

Attól, hogy valaki nagyon rosszul tudja érezni magát amiatt, hogy valakit nem kaphat meg, az nem jelenti azt, hogy ha esetleg megkaphatná, akkor boldoggá is tudná tenni. Ezek teljesen más irányú érzések, nem kellene összemosni őket.

""Ezért írtam, amit."

Nem. Te azért írtad, mert azt hiszed, hogy jobban tudod más érzéseit. Vagyis tudatlanként akarsz okoskodni. Ne magadból indulj ki! Ne te akard már jobban tudni, hogy más hogy érez! "

Ezen jót nevettem. Ismered azt a mondást, hogy bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű?

Zárva a mondandómat, és a vitát is részemről, nem akartam én senkit sem megbántani, csak annyit, hogy akikről írtam, gondolják végig a sikertelenségük okát még egyszer, mert az, hogy ki mennyire romantikus, érzelmes az bizony csak kapcsolatokban derül ki.

De hogy a személyeskedésedre is egy kicsit reagáljak, szerintem neked még nem volt igazán komoly kapcsolatod, ezért nem érzed át, amit leírtam.

Amúgy meg nagyon tapintatos, gyengéd lelkivilágra vall, ha valakivel nem értesz egyet és egyből így támadod:

"Te hülyeséget írtál."

"Nem egy gazdag érzelmi világ ennyi marhaságot összehordanod. "

"Vagyis tudatlanként akarsz okoskodni."

Részemről a vitát lezárom, további gondolataidat szívesen veszem, de kérlek privátban küldd, mert már így is eltértünk a kérdés lényegi részétől. Köszönöm, ha elolvastad.

2012. júl. 23. 01:05
 32/33 anonim ***** válasza:

01:05

"Azt hiszem mégiscsak fején találtam a szöget a te esetedben is, különben mire lenne ez a nagy felháborodás és személyeskedés, ugye!?"

Nem találtál te semmit a fején, hanem az igazság talált el téged. Ugyanis annyira fáj neked az igazság, hogy nem bírod elviselni.

"Én arra reagáltam, ami itt az oldalon általános meggyőződése a sokszor lepattintott srácoknak."

Csak szerinted ez az általános meggyőződés. De ne magadból indulj ki!

"Csak erre reagáltam: hogy attól még, hogy valaki tud vágyakozni egy lány után, az hogy tud szomorkodni, ha nem kap meg valakit, az még nem a romantikusság, érzelmesség."

Te nem erre reagáltál, hanem te megpróbálod elhitetni másokkal, hogy az érzésük nem az, ami valójában. Te meg akarsz hazudtolni másokat.

"Ezek a dolgok csak kapcsolatban derülnek ki."

Nem, ezek a dolgok nem csak kapcsolatban derülnek ki.

A mondva csinált tapasztalatod megbukott az ellentmondásodban. Igen, az ő idejük lejárt, ezért változtattak, ami sikert hozott.

"Talán erre mondják, hogy a nagy erkölcsöt sokszor a kényszer és a szükség szüli..."

Ez a tipikus esete annak, amikor ha valaki érzelmesen, romantikusan sikertelen, akkor változtat az ellenkezőjére, és úgy sikeres lesz.

"A másik fél utáni vágyakozás egy önző érzés."

Gondolkozzál már mielőtt ekkora marhaságot írsz!

A te mentalitásod szerint a szerelem az önzőség. Ha valakit szeretsz, azt csak azért teszed, mert az neked jó, vagyis önző vagy. Te teljesen kiforgatod a dolgokat.

Valójában a másik fél utáni vágyakozás az ugyanaz, mint amikor igazán szeretsz valakit. Semmi különbség nincs a két dolog között. Ezek szerint te semmit nem tudsz ezekről. Szerintem neked soha senkid sem volt még. Csak az ilyen tapasztalatlanok írnak ilyen hülyeséget.

"Attól, hogy valaki nagyon rosszul tudja érezni magát amiatt, hogy valakit nem kaphat meg, az nem jelenti azt, hogy ha esetleg megkaphatná, akkor boldoggá is tudná tenni."

Ha valakit boldoggá tudna tenni, az nem jelenti azt, hogy meg is kaphatná. Ez cáfolja a te írásod.

"Ezek teljesen más irányú érzések, nem kellene összemosni őket."

De te mégis összemosod őket, amikor önzőségnek állítod be őket.

"Ezen jót nevettem. Ismered azt a mondást, hogy bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű?"

Szóval a fején találtam a szöget! Hiába fáj neked az igazság, el kell viselned, mert mást úgysem tehetsz.

"Zárva a mondandómat, és a vitát is részemről, nem akartam én senkit sem megbántani, csak annyit, hogy akikről írtam, gondolják végig a sikertelenségük okát még egyszer"

Még van képed ezt írni azok után, hogy bűntudatot akarsz kelteni itt az emberekben azért, mert ők érzelmesek?!

Az, hogy ki mennyire romantikus, érzelmes, az párkapcsolat nélkül is kiderül.

"De hogy a személyeskedésedre is egy kicsit reagáljak, szerintem neked még nem volt igazán komoly kapcsolatod, ezért nem érzed át, amit leírtam."

Én egyszerűen csak látom, hogy manipulálni próbálsz, de nem sikerül neked, ami ugyebár nem tetszik neked.

"Amúgy meg nagyon tapintatos, gyengéd lelkivilágra vall, ha valakivel nem értesz egyet és egyből így támadod"

Nocsak, feltűnt, hogy valaki tükröt tett eléd? Csak gondolkodnod kéne.

Szívesen, hogy elolvastam.

2012. júl. 23. 03:17
 33/33 A kérdező kommentje:
Jajj, nem akarom, hogy ezen vitatkozzatok..nekem nem volt szándékomban ezzel a kérdéssel vitát nyitni, úgyhogy kérlek fejezzétek be.:)
2012. júl. 23. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!