Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még rendes, romantikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még rendes, romantikus pasik/férfiak? Vagy csak én nem találkozom velük?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 23:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
értem,és külsőre hogy nézzen ki? csak úgy kiváncsiságból kérdezem
2012. júl. 18. 00:02
 22/33 anonim ***** válasza:
Na, igen, a külső. Olyat ne várj, hogy egy rendes, romantikus srác nagyon jó pasi lesz és maga tökéletes szőke herceg, márpedig ti lányok azt akarjátok, hogy tökéletes külseje legyen.
2012. júl. 18. 03:46
 23/33 anonim ***** válasza:
Van, tele van velük a világ, csak szét kell nézni, ugyanúgy ahogy nőkből is bizonyára rengeteg hasonló van. A te nem találkozol velük részt sem venném biztosra, nem kezdeményezhetsz mindenkivel kapcsolatot a környezetedben így nem is tudhatod ki lenne veled romantikus. Egy férfi sok mindent képes megtenni egy nőért és fordítva, még ha nem is olyan romantikusnak tűnően mint azt a filmekben mutatják. Itt az a gond, hogy romantikus lány romantikus férfit keres, helyes lány helyes fiút, bulizós lány bulizós fiút, csak azért mert elhisszük, hogy ez számít. Szerintem ,ha valakivel összejössz és valóban szeret téged , annak érdekében ,hogy te jól érezd magad mellette bármit meg tud tenni, amibe beletartozik az ,hogy romantikázik is . Egy férfi csak úgy az utcán nem tud romantikus lenni, udvarias meg előzékeny esetleg, vagy max úgy ,hogy mindenkivel leál flörtölni, gondolom ilyen pasit nem szeretnél. Hogy egy kicsit ne idevágó dolgot mondjak, nekem volt egy jó kapcsolatom egy lánnyl. Tökre nem volt bennünk semmi közös, teljesen más jellemek voltunk és mást jelentett egymásnak az ideálunk is, én nem hasonlítottam az övére , ő se az enyémre, de megvoltunk és jó volt. Szerintem ennél nem kell több.
2012. júl. 18. 10:30
 24/33 anonim ***** válasza:
Vannak. Én udvarias vagyok, kicsit romantikus is, tisztelettudó, de mégsem kellek egy lánynak sem.
2012. júl. 18. 11:09
 25/33 anonim ***** válasza:

Én is itt vagyok egy a "sok" közül, és egy négy éves kapcsolat után szétnézve látom, hogy nem véletlenül tűnnek el a hozzám hasonló srácok...

22/F

2012. júl. 18. 12:00
 26/33 anonim válasza:
Én is az vagyok.... és nekem meg olyan lány kéne ... mert már meg szívtam "romantikus" természetem miatt 2szer is.
2012. júl. 18. 15:39
 27/33 A kérdező kommentje:

Örömmel látom, hogy vannak még akkor rendes férfiak..:)

Majd jobban szétnézek.

2012. júl. 19. 16:16
 28/33 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én neked, kérdező. :)

Te hülyeséget írtál.

2012. júl. 22. 14:28
 29/33 anonim ***** válasza:

Ki is fejtenéd, hogy miért írtam hülyeségeket? Vagy esetleg esetedben is pont fején találtam a szöget, csak nem tetszik az igazság?

2012. júl. 22. 20:18
 30/33 anonim ***** válasza:

23:49 és 20:18

Nem egy gazdag érzelmi világ ennyi marhaságot összehordanod.

"Sosem tudod mennyire lennél képes szeretni mást. Mert az, hogy elképzeled, álmodozol, az nem ugyanaz.

Sőt az a vágy sem, amit egy lány után érzel, akit nem kaphatsz meg."

Amit írtál annak az ellenkezője igaz.

Tudja, hogy mennyire lenne képes szeretni mást. Az, hogy elképzeli, álmodozik, az ugyanaz. Sőt, a vágy is ugyanaz, amit egy lány után érez, akin nem kaphat meg.

"Ezért írtam, amit."

Nem. Te azért írtad, mert azt hiszed, hogy jobban tudod más érzéseit. Vagyis tudatlanként akarsz okoskodni. Ne magadból indulj ki! Ne te akard már jobban tudni, hogy más hogy érez!

Nem csak a lepattintott srácok lehetnek különlegesen mélyérzésűek.

2012. júl. 22. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!