Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még rendes, romantikus pasik/férfiak? Vagy csak én nem találkozom velük?
Én is itt vagyok egy a "sok" közül, és egy négy éves kapcsolat után szétnézve látom, hogy nem véletlenül tűnnek el a hozzám hasonló srácok...
22/F
Örömmel látom, hogy vannak még akkor rendes férfiak..:)
Majd jobban szétnézek.
Itt vagyok én neked, kérdező. :)
Te hülyeséget írtál.
Ki is fejtenéd, hogy miért írtam hülyeségeket? Vagy esetleg esetedben is pont fején találtam a szöget, csak nem tetszik az igazság?
23:49 és 20:18
Nem egy gazdag érzelmi világ ennyi marhaságot összehordanod.
"Sosem tudod mennyire lennél képes szeretni mást. Mert az, hogy elképzeled, álmodozol, az nem ugyanaz.
Sőt az a vágy sem, amit egy lány után érzel, akit nem kaphatsz meg."
Amit írtál annak az ellenkezője igaz.
Tudja, hogy mennyire lenne képes szeretni mást. Az, hogy elképzeli, álmodozik, az ugyanaz. Sőt, a vágy is ugyanaz, amit egy lány után érez, akin nem kaphat meg.
"Ezért írtam, amit."
Nem. Te azért írtad, mert azt hiszed, hogy jobban tudod más érzéseit. Vagyis tudatlanként akarsz okoskodni. Ne magadból indulj ki! Ne te akard már jobban tudni, hogy más hogy érez!
Nem csak a lepattintott srácok lehetnek különlegesen mélyérzésűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!