Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, mit gondoltok erről a nőről? Szerintetek is kövér? (képek) (de lányok/nők véleményét is várom)

Figyelt kérdés

Ő egy 20 éves modell, és rengeteg helyen olvasom, hogy kövérnek tartják, az arcát pedig olyan szavakkal illetik, mint pl. hogy közönséges. Ti mit gondoltok róla?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én 16 éves lányként mondom, bármit megadnék, hogy olyan szexis lehessek, mint ő, szerintem nagyon szép, az alakjával sincs semmi baj.

Itt vannak még videók is:

http://www.youtube.com/watch?v=3UGoVioteJk

http://www.youtube.com/watch?v=Kajx4er_ZFA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=rVvHmDjv2LA

2012. júl. 17. 20:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok 20 szerintem nagyon szexi csaj:D(nincsnek ferdehajlamaim csak megállapítottam)

Azt hamburgereset már én is láttam egyszer:D

Én is bármit megadnék hogy ilyen legyek...egyáltalán nem kövér...kövér ch... álomalak

2012. júl. 17. 20:26
 2/32 anonim ***** válasza:
39%
Alakra nem rossz de nekem arcra tényleg olyan közönséges.Nem fog meg rajta úgy semmi.De az alakjával semmi probléma meg amúgy is szép lány de annyira k*rvára azért nem :)
2012. júl. 17. 20:26
 3/32 anonim ***** válasza:
Nem nagy show...szerintem kicsit el van szállva magától
2012. júl. 17. 20:27
 4/32 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy jó Nöneke találom, de valahogy mégsem mozgatja meg a fantáziámat.

Az arca kicsit ellenszenves ami Nekem el is rontja az összképet.

2012. júl. 17. 20:29
 5/32 anonim ***** válasza:
De furi...én azt hittem az ilyen arcú lányok nagyon is bejönnek fiúknak:O
2012. júl. 17. 20:30
 6/32 anonim ***** válasza:
Én szúrnám. :D
2012. júl. 17. 20:37
 7/32 General ***** válasza:
Szerintem a narancsbőr meg a kis felesleg miatt mondják, és ha már ilyen adottságai vannak, akkor még sportolhatna kicsit. De egyébként nem gáz. Még nekem se, pedig én elég kritikus vagyok.
2012. júl. 17. 20:38
 8/32 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs szép alakja. (mondjuk melyik modellnek van?)

Sajnos ritkán mondom azt egy nőre, hogy jó az alakja. Magammal szemben is ilyen szigorú vagyok. :D

Az arcával szerintem semmi gond, bár a jégkrémes kép valóban közönséges, de nem az arca miatt.

2012. júl. 17. 20:39
 9/32 Shai-Hulud ***** válasza:

Azért ezt ne kiabáld el. :-)

Tudod, kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a rabbi... :-DD

Szóval azért van, akinek bejönnek az ilyen csajok, arcra is, alakra is... Nem mindenki szereti a manapság olyan divatos gebéket, akiknek kilátszik az összes csontjuk.

Szerintem Kate Upton határozottan jó csaj.

Nekem legalábbis nagyon bejön - azaz bárcsak legalább egyszer bejönne, de azt hiszem arra hiába várok. :-D

2012. júl. 17. 20:39
 10/32 General ***** válasza:
De egyébként tényleg dögös csaj.
2012. júl. 17. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!