Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy azokra a nőkre, akikre én azt mondom, hogy egészségesen nőies alakkal rendelkezik, más férfiak már azt mondják, hogy kövér?
"Mert aki több mint 40 kg, arra divat azt mondani h dagadt, még akkor is, ha valójában tetszik az illetőnek."
Akkor átfogalmazom: ha én egy 60 kg-os nőre azt mondom, hogy egészségesen nőies, akkor miért néznek le mások engem ennyire? :D
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:23
Határozd meg nekem a kövér fogalmát, kérlek! :D
"Akkor átfogalmazom: ha én egy 60 kg-os nőre azt mondom, hogy egészségesen nőies, akkor miért néznek le mások engem ennyire? :D"
Pont azért, amit tőlem idéztél :D Egyébként egy 60 kilós nő sztem is egészségesen nőies, kivéve esetleg ha nagyon alacsony v nagyon magas.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:24
Na, éppen ez az, hogy szerintem sem, sőt éppen ellenkezőleg. Csak mindig jönnek a sok okos, aki jobban tudja, és megdönthetetlenül hiszi, hogy csakis neki lehet igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!