Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, mit gondoltok erről a nőről? Szerintetek is kövér? (képek) (de lányok/nők véleményét is várom)

Figyelt kérdés

Ő egy 20 éves modell, és rengeteg helyen olvasom, hogy kövérnek tartják, az arcát pedig olyan szavakkal illetik, mint pl. hogy közönséges. Ti mit gondoltok róla?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én 16 éves lányként mondom, bármit megadnék, hogy olyan szexis lehessek, mint ő, szerintem nagyon szép, az alakjával sincs semmi baj.

Itt vannak még videók is:

http://www.youtube.com/watch?v=3UGoVioteJk

http://www.youtube.com/watch?v=Kajx4er_ZFA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=rVvHmDjv2LA

2012. júl. 17. 20:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Szerintem van rajta egy kis felesleg, mondjuk sokkal jobb mintha kilenne minden csontja, a harmadik képen nagyon szép, de az első kettőn kicsit hájasnak tűnik. Az arca szerintem átlagos.

21L

2012. júl. 17. 20:41
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és mielőtt letámadna mindenki: nem kövérnek látom, csak egyszerűen nem tetszik a teste. Számomra nem szexi.

Nálam a szexi valahol itt kezdődik:

[link]

8-as voltam.

2012. júl. 17. 20:47
 13/32 anonim ***** válasza:

Az arca átlagos arc babásítva. Olyan amcsi ideál féle.

A teste szerintem erősebb de semmiképp sem kövér de még csak nem is duci! Az egyetlen baj vele hogy elhanyagolt!

Látszik rajta hogy nem igazán sportolta ki az idomait. Ezerszer jobb alakú csajok is vannak!

Te nem mutatod meg az arcodat, alakodat? Priviben is jó lesz. :)

2012. júl. 17. 20:47
 14/32 anonim ***** válasza:
A karja vékony, dereka nincs, az arca meg pufi, szóval elég fura összeállítás. Nekem nem jön be egyáltalán, egyik része sem az esetem, összességében sem. De kövérnek azért nem mondanám.
2012. júl. 17. 20:48
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

ma 20:30

Az ilyen arcú lányok jönnek be a fiúknak:

[link]

:D

2012. júl. 17. 20:49
 16/32 anonim ***** válasza:

20:49!

Ez a kis tinir.banc? :DD:D Ez jön be a pasiknak???

Max. a 18 éveseknek :D

2012. júl. 17. 20:51
 17/32 anonim ***** válasza:
Nem kövér, testes, amolyan pont jó kategória. A feje nekem sem jön be... De sebaj Mc'Donalds-os zacsit rá és hajrá :D
2012. júl. 17. 20:53
 18/32 anonim ***** válasza:

Szerintem Kate Upton a világ egyik legszebb, legkívánatosabb, legdögösebb nője.

24f

2012. júl. 17. 21:09
 19/32 anonim ***** válasza:

ma 20:51

Pontosan! :) És nem csak a 18 éveseknek! Csak sok nő nem hiszi ezt el, mert az irigy megbélyegző közfelfogású férfiak akaratával ellentétes hatást okozna ha a nők tisztában lenének ezzel! :D

Ha minden csaj szabadelvű és laza lenne akkor a fiúknak nem lenne nyugalma és egyfolytában azon tépnék a hajukat hogy hol melyik csajt hagyták ki, és vitték el előlük. :D Amíg viszont a nők visszafogják magukat addig oda lehet érni. :)

2012. júl. 17. 21:14
 20/32 anonim ***** válasza:
A véleményem: a teste jó (ennyi kell egy nőnek, ez alatt csak fiúk vannak), az arca viszont tényleg semmitmondó. Olyan semmilyen az arca. De az összes képén, meg a videóban is.
2012. júl. 17. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!