Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, mit gondoltok erről a nőről? Szerintetek is kövér? (képek) (de lányok/nők véleményét is várom)

Figyelt kérdés

Ő egy 20 éves modell, és rengeteg helyen olvasom, hogy kövérnek tartják, az arcát pedig olyan szavakkal illetik, mint pl. hogy közönséges. Ti mit gondoltok róla?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én 16 éves lányként mondom, bármit megadnék, hogy olyan szexis lehessek, mint ő, szerintem nagyon szép, az alakjával sincs semmi baj.

Itt vannak még videók is:

http://www.youtube.com/watch?v=3UGoVioteJk

http://www.youtube.com/watch?v=Kajx4er_ZFA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=rVvHmDjv2LA

2012. júl. 17. 20:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Akinek ez a lány kövér, az foglalkozzon csontvázakkal!
2012. júl. 18. 08:24
 22/32 anonim ***** válasza:
DEhogy kövér! Szerintem is nagyon szexis, nőies alkata van, és nem fújja el legalább az első erősebb szél. Tudod a csontsoványság a divat...
2012. júl. 18. 11:11
 23/32 anonim ***** válasza:
61%

Valóban van rajta háj.

Valóban a vékony lányok a népszerűek.

Ez már egy igazi nő:

[link]

2012. júl. 22. 14:35
 24/32 anonim ***** válasza:

tegnap 14:35

Ez a csaj inkább olyan túl szálkás és nem is annyira nőies kisugárzású.

Tessék itt egy istennő, ez már sokkal nőiesebb:

[link]

2012. júl. 23. 19:20
 25/32 anonim ***** válasza:
89%

19:20

Ez a csaj túl zsíros és nem olyan nőies.

A csaj amit én linkeltem, az az igazi nőies istennő és sokkal jobb.

Itt egy másik:

[link]

2012. júl. 23. 21:03
 26/32 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 21:03

Elárulom neked hogy minden amit egy nőn meg tudsz fogni az zsírszövet. Az adja a nőies formát és a nőiességet. Az izom az férfias női zsír nélkül. :)

A linkelt csaj amúgy jó csak vékony, és az előző simán keresztbe veri. :)

2012. júl. 25. 21:42
 27/32 anonim ***** válasza:

álomalak? hol éltek? csak 50 ember jut eszembe így kb 1 mp alatt akinek ilyen alakja van. nem mondom, h sz*r, mert nem az, de közel sem álom. át-la-gos.

utolsónak pedig 1 kis bioszóra:

Az izmok a mozgás aktív szervei, összehúzódva a mozgás passzív szerveit, a csontokat, mint egy- vagy kétkarú emelőt mozgatják, az ízületeket mûködtetik. Az izmok ezen kívül viselik a test súlyának egy részét is, fenntartják az egyensúlyi helyzetet, a nagy testüregek falát képezik, és segítik egyes belső szervek mûködését (hasprés, légzés), végül MEGHATÁROZZÁK A TEST IDOMAINAK ALAKJÁT, NAGYSÁGÁT, ÉS KÖRVONALAIT is. Az izmok a test tömegének nagy részét (36-45 %-át) alkotják. Nagyobbrészt párosak, néhány izom páratlan...satöbbi, satöbbi.

A zsírszövet (angolul adipose tissue) legnagyobbrészt zsírsejtekből felépülő állati szövet, melynek legfontosabb szerepe az energiaraktározás, a szervezet védelme fizikai hatásokkal (hideggel, mechanikai behatásokkal) szemben, valamint egyes szervek kipárnázása.

És kajak ezek a csajok is olyan férfiasak, hogy nacsak.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 25. 22:06
 28/32 anonim ***** válasza:
Ezek is nagyon szép nők és jó csajok, csak kellene még rájuk vagy 5-10 kiló zsírszövet a tökéletes női formák vonalaihoz!
2012. júl. 27. 02:51
 29/32 anonim ***** válasza:
meg a lóf*szt:) (remélem nincs harag ezért)
2012. júl. 27. 16:06
 30/32 anonim ***** válasza:

tegnap 16:06

Nincs! Ahogy neked se szépérzéked! :DDD De komolyan, szerintem ennyi különbség még belefér.

Kate Upton amúgy nagyon szép szexi csaj de a teste lehetne formásabb is. A teltsége pont az optimális felső határán belül van. Amúgy a csajnak formálnia kéne a combjait és amúgy a testét. A kisugárzása és az önbizalma viszont csillagos ötös. Ez pedig sokat számít!

2012. júl. 28. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!