Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti képesek lennétek erre?
Ha kellene egy adott dolog. Ez a dolog megtalálható ott, ahol élsz. Beszerezhető, de te mégis elutazol egy lány ismerősödhöz oda-vissza 50 km-t, hogy tőle kérd el.
Van ennek értelme? Ennyire komplikáltak vagytok, vagy reménykedhetek még, hogy talán ő is érez irántam valamit?
Oda-vissza 50 km.
Én arra gondoltam, talán neki mindegy, hát elkocsikázik.
Korábban azt éreztem, kapom a jeleket, én is adtam neki, sőt..elismertem, bejön nekem nagyon is. Mégsem lett semmi belőle, csak ilyenekkel húzza az agyamat.
Bocs, azt meg hozzateszem, hogy en szemely szerint akkor lennek erre kepes, ha vagy baratomnak tekintem a lanyt es erdekel, mi van vele (ezert aztan egy fust alatt beszerzem azt a dolgot es valtok vele par szot, hogy tudjam, mi a helyzet), vagy pedig komolyabban erdekel a lany, ezert keresem az alkalmat, hogy talalkozhassak vele.
A kovetkezo felmerulo kerdes nyilvan az lenne, hogy ha ez utobbi az igaz nala, akkor miert nem lep... nos, ennek szamtalan oka lehet es maximum talalgatni tudnank rola.
26/F
Vannak hasonló nők is. Képes felmenni az exéhez, mert jó barátságban vannak. Aztán a pasi persze azt hiszi, hogy lesz szex.
Ha te nem tudod, akkor mi sem tudhatjuk, hogy csak barátság van köztetek, esetleg szexelne vagy komolyabbat szeretne.
Amúgy 2x25 km nem nagy táv autóval. Éppen annyi, hogy semmire nem lehet következtetni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!