Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Lennétek olyan csajjal, aki lökött, olyan, mint egy szélvész, mint egy gyerek?
Vízipisztoly meg fogócska az felnőttnél tényleg kicsit késői. :) Azért vagy felnőtt hogy megengedhesd magadnak a drágább játékokat, paintball-t vagy IGAZI céllövő pisztolyt. :p
Nekem biztosan tetszene, legalábbis jobban mint a komoly csajok akik képtelenek a humoros oldaláról nézni a dolgokat és halálosan komolyan vesznek minden apróságot. De lehet hogy egy idő után fárasztó lenne, legalábbis én 28 éves koromra kicsit unalmasabb és biztonságszeretőbb (úgy is mondhajtuk: felelősségtudóbb) vagyok, meg az ember jobban érzi a tettei súlyát.
Egyébként szerelmesek között még elmegy az efféle játszadozás (az emberek szeretnek olyankor kicsit kilépni a megrögzült szerepekből). Arra kellene vigyáznod nehogy valakiről későn derüljön ki hogy civilben már nem ilyen. :D
Egyébként szereted az ilyen "Mint a hurrikán"-típusú filmeket, a mániákus/játékos csajokkal? Vagy a gyerekekkel is játszani? És a táblás játékokat?
A tapasztalat sajnos azt mutatja, hogy a hétköznapi viselkedésben gyerekes emberek bizony a komoly problémákkal szemben is gyerekesen viselkednek. A dolog hátterében még az is lehet, hogy valami pszichológiai probléma áll, hiszen sok lelki bajnak a tünete az infantilizmus, a problémák megoldása helyett gyerekes viselkedés. De lehet, hogy valakit csak a szülei nevelnek így, hogy önzésből, féltésből örök gyereket csinálnak belőle. Férfiak tulajdonképpen életük végéig elélhetnek így, mint egy nagy hülyegyerek, (a mai ostoba világban mármár előny ha valaki idióta, mert azt mondják rá: van stílusa, humoros) de a nők hogyna nevelnének fel egy gyereket, ha maguk is gyerekek még? Ez csak egy dolog a sok közül, de főként ami baj az a lelki bajok feltorlódása hiszen az infantilizmus csak elfojtása a problémáknak.
Úgyhogy nem, semmiképp nem kéne ilyne csaj (22 éves vagyok).
De 15-16 éves fiúknak még valszeg bejön ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!