Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy balfék lúzer vagyok, ne is gondoljam azt, hogy lesz valaha barátnőm, igaz? :D
És szerinted ők azért sikeresek, mert például már csókolóztak?
Elmondjak egy titkot? Mindenki szűzen születik.
Én a helyedben elmennék egy jó prostihoz.
Amúgy meg neked az agyaddal van gond! Nőt találni cseppet sem bonyolult! Kb olyan egyszerű mint 4 levelű lóherét találni! Ha fingod sincs róla hol és hogyan keresd akkor esélytelen! Nem a pusztában kell keresni az alföldön hanem pl a Somlyó hegyen, ott minden második az! A nőkkel is így van! Persze csukott szemmel szintén esélytelen! A legrusnyább ótvar gyökereknek is jut nő! Némelyiknek egész jó! Ha te nem találsz az azért van mert egy kesergő balf@sz vagy! De mint mindent azt is meg lehet szüntetni! Addig állsz csak a pocsolyában is amíg ki nem lépdelsz belőle. Ja, hogy meg kell mozdulni?... Igen b@zmeg, meg kell!!!!
Vagy elhatározod hogy "eddig egy nyomorék voltam de mostantól király leszek" vagy keseregsz tovább! Az számít amit teszel! Te eddig nem tettél semmit sem és most sem teszel semmit sem! Amíg nem teszel semmit sem balf@sz maradsz! És ennyi ez a történet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!