Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz ilyen valaha?
na te is belekeveredtél a pasik által felállított szépségideál megfelelési kényszernek.
mondom én,hogy minden a pasik miatt van.
Ez a hülyék miatt van, és ha bedőltök neki, akkor ti is eléggé butácskák vagytok. A nők versenyeznek, hogy kinek mije nagyobb, és rivalizálnak. Ha azt szeretnétek, hogy csak dugni legyetek jók/eltartsanak egy darabig, akkor menjetek rá a külsőre és keressétek a pasik kegyeit.
Természetesen az arcoskodó "alfahímekre" is valami ilyesmi érvényes, ők sem jók kb. semmire a mutogatáson kívül általában.
Ennyi ;)
21/F
A belső fontosabb, azt nehezebb formálni mint a külsőt. A barátnőmet elsősorban belső miatt választottam és ő is engem. Már 2 éve elvagyunk, mint a befőtt.
Nem bonyolult a dolog:D
szörnyű... remélem nagyobb bajod nem lesz. Nekem meg kicsit görbe a farkam na és? :D jó az. Meg engem is felidegesít hogy pl nincs negyvenes karom csak ilyen vékonyabb, de legalább magas vagyok, és nem ronda.
BECSÜLD MEG AMID VAN... hidd el az emberek 95% sokkal nagyobb problémákkal küzd az életben mint te
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!