Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lesz még valaha valami?
Szoval húúú hogy kezdjem, az az érzésem, hogy tudom mi a helyzet, de egyrészt nem akarom elfogadni még teljes egészében, másrészt meg nem vagyok 100%ig biztos benne. Szoval van egy lány, aztán úgy elvagyunk. Régebben, mindig hívott bulizni, meg ide oda... aztán egyszer mondom ok megyek... azután már annyira bennem volt a dolog, hogy muszáj voltam megkérdezni, hogy most akkor ez mi, most akkor barátok vagyunk vagy nem csak? Hát erre azt mondta, nem nagyon szeretne belebonyolódni ilyesmikbe, mert nemsoká vizsga, utolsó szabad nyara stb... jó én felfogtam a dolgot, elég nekem egyszer is elmondani valamit, de azóta megint ő keres folyton... na jó nem minden nap, de mindig ő ír nekem. (jó tudom internet, de annyira nem lakunk közel egymáshoz, hogy úgy mondjam)ezelőtt a malőr előtt még voltm vele fagyizni is , meg most nemrég máshol , ahova szintén ő rágta a fülem hogy menjek el vele. (én meg nagy hülye szívesen mentem is vele , pedig nem kellett volna) Szoval mit mondanátok erre, egy nagy marhának, azaz nekem.
22 F
üzenném a marhának:
Kevés az egód! A nő teljesen nyitott feléd, dobja a magasabbnál magasabb labdát, neked csak lekéne csapnod és nyitnod...:) Itt a nyár, vágj bele! Kezdeményezz, nyiss felé, hívd el helyekre:) Bókolj stb. Ha érez valamit veszi a lapot, és teljesen megváltozik a kapcsolatotok! Ha netán nem érezne semmit, akkor se kell búsulni. A barátságotok nem fog tönkre menni, de viszont tudsz keresni msát közben! Sok szerencsét
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!