Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy balfék lúzer vagyok, ne is gondoljam azt, hogy lesz valaha barátnőm, igaz? :D
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 23:33
11/43 anonim válasza:
#10-esnél a pont. amíg magadat szarnak tartod, baszhatod az egészet komám
12/43 anonim válasza:
Ha az első felét komolyan gondolod akkor igazad is van, ha nem akkor nincs. Ennyire egyszerű.
Bár a tapasztalat azt mutatja hogy még a legdefektesebb gyökereknek is jut csaj. Néha nem is akármilyen!
29F
13/43 A kérdező kommentje:
Hamarosan elérem a 25. évemet, és semmilyen átütő élményem nem volt lánnyal, mint például csók. Már ezzel a ténnyel lent vagyok a pöcegödörben, ahonnan csak csodával bírnék kimászni.
2012. júl. 17. 00:01
14/43 anonim válasza:
hát ez sajnos így van... 25 évesen 0 tapasztalat? durva. de mondd mit csináltál akkor, amikor élned kellett volna?mittomén 15-6-7 éves korodban és azóta
15/43 A kérdező kommentje:
Nem maradt más hátra, mint végezni magammal.
2012. júl. 17. 00:09
16/43 anonim válasza:
ott azért még nem tartunk, válaszolj a kérdésemre légyszíves
17/43 A kérdező kommentje:
Semmi értelme válaszolni rá, teljesen tönkrevágtam az egész életemet. Sose leszek sikeres, egyszerűen nem vagyok életre méltó. A világ összes nője gyűlöl, mert tapasztalatlan vagyok, ezért egyedül maradok.
2012. júl. 17. 00:12
18/43 anonim válasza:
de mégis mi a jó büdös francot csináltál eddig?
19/43 A kérdező kommentje:
Tizenéves koromban csúnya voltam, elhízott, igénytelen, és alig kerestem a lányok társaságát. Már jó ideje a sült galambot várom, hogy a számba repüljön, de hiába. Próbálkoznom is kár, mert elküldene mindenki. Nincs miért tovább szenvednem.
2012. júl. 17. 00:18
20/43 anonim válasza:
legyél karrierista, a nőket meg hagyd, úgyis csak a gond van velük:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!