Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy balfék lúzer vagyok, ne is gondoljam azt, hogy lesz valaha barátnőm, igaz? :D
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 23:33
21/43 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, éljek magányosan? Soha ne tapasztaljam meg, milyen érzés egy hatalmasat szexelni?????????????????????????????????????????
2012. júl. 17. 00:21
22/43 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy elkuldene mindenki? Kiprobaltal mindenkit?
A mindenki alatt a bolygon elo majdnem 4 milliard not erted?
Vagy csak a magyarokat (meg az is borzasztoan magas szam)?
Van valami szabaly, irott, vagy iratlan torveny, hogy bizonyos kor felett mar nem lehet probalkozni?
Azon gondolkoztal mar, hogy min kene valtoztatnod a hatekonysag erdekeben (kulson es belson is lehet valtoztatni esszeru hatarokon belul)?
23/43 A kérdező kommentje:
Komolyan úgy gondolod te is, hogy már soha nem lehet egy nő se az életemben, aki szerethet?
2012. júl. 17. 00:22
24/43 anonim válasza:
karrier-->pénz--->pina. szerelem nem, de dughatsz akkorákat amekkorákat csak akarsz
25/43 anonim válasza:
de, lehet. DE addig NEM amíg így állsz még magadhoz is. szerinted ki akar hallgatni egy hisztiző,picsogó,világfájdalmas FELNŐTT FÉRFIT?senki...
26/43 A kérdező kommentje:
Az én koromban már nem érdemes senkit keresnem komolyabb kapcsolatra, mert mind a 4 millió nő elhajt, ennyi.
2012. júl. 17. 00:24
27/43 anonim válasza:
b.azdmeg te rosszabb vagy mint egy nő
28/43 anonim válasza:
Oh, a te korodban... onjelolt Matuzsalem...:D
29/43 A kérdező kommentje:
Elmegyek milliomos karrieristának b+, és azzal állítsak be egy pénzéhes akárkinek, hogy vedd már el a kib*szott szüzességemet??
2012. júl. 17. 00:28
30/43 A kérdező kommentje:
Miért pont én legyek karrierista, amikor rajtam kívül majdnem minden csóróbbnak megadatik a boldogság?
2012. júl. 17. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!