Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma kaptam egy e-mailt a szeretőm lányától, hogyan tovább?
Ha az én anyám csalná veled apámat, ráadásul úgy, hogy neked is családod van, tőlem nem csak egy sz*aros e-mailt kapnál, elhiheted.
Robbantanék, az tuti. Én képes lennék feldobni az anyámat egy ilyen helyzetben, mert nem bírnám elviselni, hogy ezt teszi az apámmal, és a te feleségeddel is elbeszélgetnék. És majd ha ott állnál egyedül a gyerekeid és családod nélkül, rájönnél, hogy milyen az, amikor valaki szétszedi a családod.
Nagyon kell tűrtőztetném magam, hogy ne legyek alpári, pedig nem stílusom.
17/L
17:10.
:D
Az én szüleim vannak olyan gerincesek, hogy ha ilyen helyzetbe kerülnének, nem titokban csinálnák, hanem megpróbálnák a helyzethez mérten tisztességesen elintézni, ebben biztos vagyok.
Attól, hogy te ezt teszed vagy tennéd a gyereked háta mögött, attól még más nem feltétlenül. Nem mindenki gerinctelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!