Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma kaptam egy e-mailt a szeretőm lányától, hogyan tovább?
Teljesen igaza van a kislánynak. Pedig én már nem vagyok 18 és NŐS vagyok már 11 éve. Soha eszembe nem jutott, hogy megcsaljam a páromat azért mert valami nem működött. Ha nem működött megbeszéltük. 11 év alatt egyszer volt, hogy szakítottunk és külön éltünk, ez kb 3 hónapig tartott, utána hosszas udvarlás és kedveskedés árán visszajött hozzám. Azóta ugyanolyan jól megvagyunk mint régen. NEM az a megoldás a rossz házasságra, hogy mindenki félre...., hanem az, hogy beszéljék meg. Bár nálunk nincs gyerek sajnos, de sokan irigyek ránk, hogy mennyire szeretjük egymást. És ez többnyire azért van, mert mindent meg tudunk beszélni.
Mindenkivel lehet beszélni, és el lehet mondani az igazat, még ha fáj is. De tényleg tönkreteszitek a gyerekek életét is ezzel. Szerinted a csaj az apjának nem fogja elmondani, hogy tudja, hogy az anyja felrek*r? Az első adandó alkalommal közölni fogja vele, vagy az anyját fogja zsarolni vele.
Érdekes, hogy ha jól emlékszem, senkinek nem jutott eszébe az, hogy a vétkes anyukát szidja. Oké, hogy a házasságba belépő férfi szerető (=a kérdező) tehet arról, hogy változott a házasság, de azért abban a másik házasságban valami biztosan nem volt a helyén. És tény, megoldás lehetne, ha meg tudnák beszélni a problémákat, de ez néha nagyon nehéz. Főleg a férfiak nyílnak meg nehezen, ha érzelmi dolgokról van szó.
Én a kérdező helyében nem reagálnék a levélre, mert tényleg nem a gyerek dolga, hogy rendet tegyen. Rá is tartozik, természetes, hogy érinti, de ez a felnőttek feladata. Hogy tisztázzák, mit is akarnak, kivel akarják folytatni az életüket. Nem biztos, hogy az a jó, ha a házasság megmarad.
Én beszélnék a feleséggel, azaz a szeretővel, hogy ő mit akar, tud-e arról, hogy a lánya levelet írt, mi legyen a következő lépés. De ne a lány legyen a hibás, ő áldozat.
Nehogy már egy tizenévessel szállj vitába?
Igen, valóban ne. Egyenértékű vitapartnerek között számít fairnek egy vita, márpedig ez a tizenéves lány jóval magasabb agyi szinten van, mint te. TE mit gondolsz magadról, hogy tönkreteszel egy családot? Itt inkább te vagy a féreg, nem a gyerek, aki örülne, ha egy ilyen jöttment nem tenné tönkre az életüket. A viszkető anyukának pedig külön gratulálok.
Ez mind igaz amiket kaptál lehet durvának tartod de ismerd be így van!!! Akivel együtt élsz szerintem megérdemel annyit tőled hogy lezárd vele ha már annyira másik kapcsolatot akarsz!! Vagy nem ?????????????????????
Milyen dolog az hogy szexelsz egy nővel s otthon bebuljsz a feleséged mellé??????????UNDORÍTÓ!!Bocs de ismerem az érzést,ha a feleséged rájön hogy szexeltél mással s lehet utána vele is utálni fog téged s magát is,mert bele fog gondolni abba h mással voltál aztán vele!!
És nem csak a saját családodat teszed tönkre ami rád tartozik mit kezdel vele,de mások életét is ami már nem igazán rád tartozik !!!érted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!