Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma kaptam egy e-mailt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma kaptam egy e-mailt a szeretőm lányától, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nős férfi vagyok. Viszonyom van egy férjezett nővel több, mint egy éve. A levélben közli, hogy tönkreteszem a családjukat, és osztja az észt. Mit gondol magáról? Nehogy már egy tizenévessel szálljak vitába. Mit tehetek, hogy ne legyen túl durva, de értsen belőle?
2009. júl. 13. 18:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
31%
Csak a képmutató emberek ítélkeznek. Soha nem tudhatjuk miért alakult így! Impontens alkoholista férj, frigid ideggyenge feleség akiktől nem lehet elválni, mert a gyerekek érzelmileg zsarolják a szülőket! A legtöbb ember aki most itt leugatott valószínűleg vagy 18 éves és holnap ezen a forumon megkérdezi :"Jaj mit csináljak becsöngetett az exem és a jelenlegi pasim is aranyos?". A másik fele meg ostoba és el akarja hitetni magával, hogy azért nem dug vele a barátja, mert fáradt a munkától, vagy hétvégén kinky partyba járnak, mert ha együtt csinálják az nem megcsalás. Egyébként is milyen gyerek az aki beleavatkozik az anyja (szülei) magánéletébe?
2009. júl. 13. 18:51
 12/33 anonim ***** válasza:
78%
Hát szerintem meg mindent meg lehet oldani tisztességesen is. Ennyi.
2009. júl. 13. 18:53
 13/33 anonim ***** válasza:
91%

igazuk van

micsoda 1 szemét vagy még van pofád megkérdezni hogyan rázd le mikor tönkre teszed a családját..én úgy tökön rúgnálak h többet nemba...nál félre@:

2009. júl. 13. 18:55
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
én a kiscsaj helyébe nmneked hanem a párodnak írnék
2009. júl. 13. 18:57
 15/33 anonim ***** válasza:
65%
Kamukérdés... egy normális férfi aki szeretőt tart, nem hiszem hogy tizenéves csitriktől itt kér tanácsot....meg egyátalán sehol sem.
2009. júl. 13. 18:57
 16/33 anonim ***** válasza:
88%

az nem lenne durva ha nem férjes asszonyokkal kezdenél, mellesleg te is meg a nő is megéritek a pénzeteket. Majd ezt később a lánya is megérti, de még védi az anyját.

A tizenévesnek meg nagyobb igazságérzete van mint neked és az anyjának együtt.

2009. júl. 13. 19:00
 17/33 A kérdező kommentje:
Mégis kitől kérjek tanácsot? Senki nem tud a viszonyunkról. A gyerek részletezte, milyen változások történtek a családtagok életében az elmúlt egy évben. Azt írta, reméli, hogy én is látom majd úgy szenvedni a gyerekeimet, ahogy ő, és a testvérei szenvednek ettől a tudattól. Furcsa, de nem érint meg a dolog, pedig durva dolgokat említ. Fiaim vannak, nem tudom, egy tini lányt hogyan érdemes kezelni, és nem tudom, mivel mit váltok ki belőle.
2009. júl. 13. 19:02
 18/33 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem a te feladatod, majd az anyja elintézi, de tényleg ciki, hogy ezen a beteg oldalon kérsz tanácsot!
2009. júl. 13. 19:08
 19/33 anonim ***** válasza:
91%
én is írtam már az apám szeretőjének férjének email-t, hogy jó lenne, ha megnézné a drága felesége mobilját. pokoli érzés volt, hogy akár veszélybe is keverhettem volna apámat, ehelyett a nő hirtelen eltűnt. azóta sem tudja apám, hogy én voltam (már több mint 5 éve). és gondolj már bele mit csinálsz! tudod mekkora teher az egy gyereknek, ha rájön, hogy a szülője félrekuf? komolyan, nem vagy te normális, mit szólnál fordított esetben?
2009. júl. 13. 19:08
 20/33 anonim ***** válasza:
90%
de most komolyan mit vársz? hogy megérti és azt mondja hogy ő is beszáll a titkolózásba? a te gyerekeid az ő gyerekei és mindkettőtök párja a vesztes ebben az ügyben. és még neked nehéz? önzők vagytok. Szészeditek a családotokat, ahelyzett hogy befejeznétek és őszinték lennétek
2009. júl. 13. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!