Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátom viszonylag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom viszonylag jól megvagyunk. és van egy szeretőm is akivel már lefeküdtem mit tegyek?

Figyelt kérdés
a másikkal nem volt olyan jó a sex.. mondjuk egy irodában csináltuk. szeretem a barátomat is de a másikat is aki amúgy nős.
2009. máj. 4. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
várd az intő jelet amiből rájössz....egyébként szerintem egy nős pasival nem jó együtt lenni....gondolj arra hogy őt mindennap várják otthon s te csak egy szösszenet vagy az életében.
2009. máj. 4. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

jujj ez aztan valami !

nem akarlak megserteni de ilyet nem midnen ep eszu ember csinal..jo hogy dolgoznak bennunk a hormonok de a noknek kell annyi buszkeseguk legyen hogy egyszer kimondjak hogy ALLJ !

amugy ha mar megtetted nincs mit tenni... esetleg elmondod a parodnak ha "ilyen" jol megvagytok.. es aztan ha megbocsjt akkor maradj maskor a popsidon ha nem akkor vallald a kovetkezmenyeket...

a nos ferfivel allj le es ne csinalj vele tobb hulyeseget !!!

gondolj bele miket csinaltal... a nos ferfit is varjak otthol biztos a gyerekei noh meg a felesege !!

Teged meg a parod!!

Probaldd megbeszelni ezt a baratoddal ne elj hazugsagokba mert azzal csak kinozod magatokat..a nos ferfivel meg annyi maradjo nhogy egy egy szia mert gondolom munkatarsak vagytok es semmi tobb!!

es mostmar vigyazz a parodra!!!

2009. máj. 4. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

13:29-kor annyit akartam csak írni, hogy: Válassz!

Most is.

2009. máj. 4. 13:38
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Egyre több itt a kamukérdés...
2009. máj. 4. 13:53
 5/11 A kérdező kommentje:
oké nem kamu kérdés. amúgy a pasinak nincs gyereke, rosszul van meg ő is a feleségével... 25 éves. én pedig 18.... most jönnek a na te ribanc...de abszolút nem vagyok az. ennél a kérdésnél nem tudok józanul gondolkozni. valami megfogott a pasiban.. nagyon. mintha a másik felem lenne. beszélgetni is úgy tudok vele mintha 1000 éve ismernénk egymást. és miért lenne kamu kérdés...??
2009. máj. 4. 16:09
 6/11 A kérdező kommentje:
nem egy helyen dolgozunk... :D anyukám kapcsán ismertem meg....ő kezdeményezte a viszonyt nagyon sokáig nem is volt semmi. kérlek a te kis fiatal ribanc kommenteket ne is írjátok be
2009. máj. 4. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Én nem mondom hogy ribanc vagy de azt hogy tisztességtelen nő az biztos. Mit tegyél?? Szégyeld el magad!!!!!!!!!
2009. máj. 4. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Gondolkozz el magadon.
2009. máj. 4. 17:05
 9/11 A kérdező kommentje:
de ez nem olyan hogy uhuhuhh most akkor csak dugunk meg ilyen hanem egyfajta szerelem és nemcsak az én részemről....
2009. máj. 5. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Meg vagy keresztelve????Ha igen akkor gondolkodj el hogy mi vagy te!!!!
2009. máj. 5. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!