Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma kaptam egy e-mailt a szeretőm lányától, hogyan tovább?
Pl. szakíts a nővel.
Fáj az igazság?
nehogy már te legyél felháborodva....
egy tizenéves okosabb nálad.ez a ciki.
Gondolod, hogy érthetetlen ez a viselkedés tőle? Tudja hogy az anyja félre... lépked, mondjuk finoman, nem azt szereti akit "kéne". Belegondolhatnál az ő helyzetébe is! De kérdem én, mi értelme van ennek, hogy te nem becsülöd annyira a nejedet hogy elé állj és: nekem más kell, meg a szeretőd is megtehetné ugyanezt a férje felé.
Egy tizenéves meg csak azt látja hogy van 2 "család" de minek, mikor az nem is igazi család. És még azt várjátok szerencsétlen gyerektől hogy ne fájjon neki?! Nem hiszem hogy menősködni akart meg unatkozott és azért küldte az e-mailt, szerintem csak szeretné ha egyben lenne a családja és ezért küzd! Ami abszolút érthető! De ha még Neked áll felljebb, hát gratulálok!
Igaza is van. Ilyenkor kéne olyan törvény hogy a hűtlen felet lefejezik ,mint az iszlám országokban. Mind a ketten undorító dolgot csináltok ,és szegény kislány fogja a levét inni. Inkább te mit gondolsz magadról ? Gerinc az biztos nincs benned... Ááá az ilyenekre kár is a szót pazarolni,mert úgysem értenek meg semmit. Undorító.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!