Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cigizik nagyon sok lány? Fiúk ti hogyan
viszonyultok ehhez?
Figyelt kérdés
Nagyon lehangoló ha egy szép lány rágyújt és szívja. Olyankor hiába szép, hiába rendes, kicsit elmegy az ember kedve. Nem beszélve a cigi bűzéről.
Na ja utolsó válaszoló. Nekem sikerült cigi helyett mást találnom ami egészséges is. Így nem szoktam rá és más embert sem zavarom ezáltal. Azt sem vágom hogy egyesek mért szidják a kormány a cigizés szabályozása miatt. Mert másért lehet, sőt kell is csak ezért nem kéne. Azt is az ilyenekért vezették be hogy 1. ne szokjanak rá, 2. ne szívjanak annyit, 3. akik nem dohányoznak azokat ne zavarják. Nincs annál rosszabb ha szépen mész suli, munkahelyedre és az előtted álló személy rá gyújt és a pofádba fújja a füstöt. Én az egészet be is tiltanám, mert semmi értelme, csak szétbaszod az egészségedet. Ezernyi dolog van amit lehetne helyette csinálni és olcsóbb is. Igen a leszokáshoz akaraterő kell. Ha neked nem megy akkor gyenge vagy. Lehet jönni azzal hogy nem érthetem milyen mert sosem szoktam rá. Na ez az nem szoktam rá:D Ha te is ezzel kezdted volna hogy pl visszautasítod a haverodat aki mondja hogy gyújts rá, vagy idegességedben inkább futni mentél volna minthogy rá gyújtasz arra a sz*rra akkor nem itt tartanál.
2012. júl. 19. 10:42
42/50 anonim válasza:
Most okosak vagytok? azt hiszitek? Amíg nem tudjátok mit miért, addig nem kéne osztani az észt! Olyan gyerekorom volt, hogy ti filmekben láttatok csak olyat! Igen hülye kamaszként belekeveredtem a rosszba, rágyújtottam! De sikerült feljebb jönnöm, mára diplomás ember lettem, de a cigit még mindig nem tudtam elhagyni! És nem kell sajnálni egy dohányost sem, csak nem kéne ítélkezni!
2012. júl. 19. 10:54
43/50 anonim válasza:
"Te is ugyanúgy szívsz, fogd be a szád, nem vagyok kíváncsi rád."
2012. júl. 19. 10:55
44/50 anonim válasza:
Mindenki előbb söprögessen a maga háza előtt......ha engem a cigi miatt kerülnek akk nagyon sajnálom, de inkább ezért, minthogy azért, mert egy rosszindulatú, kötekedő némber vagyok!
2012. júl. 19. 10:57
45/50 A kérdező kommentje:
ennyi erővel nekem is nehéz gyermekkorom volt, sőt mai napig nehéz mégsem gyújtottam rá soha!
Amúgy a fősulis marketingtanárom szerint is, aki bagózik, az egy gyenge ember. Ugyanakkor büdös....
2012. júl. 19. 11:06
46/50 anonim válasza:
Az ember semmire sincs rákényszerítve. Szal ez nem mentség hogy valakinek szar gyerekkora volt. Rengeteg embernek volt de mégsem szokott rá cigire, kábszerre semmi másra. Én is ismerek ilyet személyesen és full normális, rendes gyerek.
2012. júl. 19. 11:11
47/50 anonim válasza:
Jah szóval, aki dohányzik az nem rendes ember.........hát köszönöm! A nagyképűségnek és a pofátlanságnak is van már határa!!!! És mi van a kávésokkal? Én pl. az a szagot nem bírom, na meg a szesz szagot, ami sok emberből árad? Ők se rendes emberek? Attól mert cigizek, a szívem a helyén van és ez a lényeg!!!
2012. júl. 19. 11:19
48/50 A kérdező kommentje:
az alkoholisták is gyengék, viszont cigisből több van, és büdösebb mint az alkohol. én el tudom magam hányni a cigiszagtól, ezek mellett a piás magát károsítja, a cigis mindenki mást is.
A kávé meg no comment... Én nem kávézom, de elég jó illata van, és vad baromság összehasonlítani napi 1-2 csésze kávét naponta csomó szál cigivel... A kávé még jótékony hatású is kis mennyiségben. Mint mondtam, nem iszom nem kávézom nem cigizem, de van mindről véleményem. A kávéval senkinek sem ártasz, a piával is magad rombolod, a cigivel viszont a passzív dohányzás miatt mások betegebbek lesznek mint te.
2012. júl. 19. 11:26
49/50 anonim válasza:
Lehet a a cigizéstől még a szíved a helyén van, de az eszed hogy a helyén lenne hát nem tudom...:D A lényeg az hogy aki cigizik és próbál mentegetőzni, próbálja hárítani a támadásokat az hülye. A cigi mint a pia és más drogok (mert hát azok is drognak minősülnek,) mind nyomorba taszít, egészséged romokban lesz, barátaid elfordulnak tőled, barátnőd aki esetleg nem dohányos vagy leszokott róla nem fogja bírni elviselni, gyereked beteg lesz, asztmás stb, lehet meg sem születik. Szal az egészben nincs egy pozítivum sem csak negatív, szal ha valaki ezeket az embereket védi az hülye. Ennyit erről nem érdemes tovább foglalkozni ezzel, mert ezzel csak lejáratod magad. Egyszerűen el kéne fogadni hogy igen rossz dolog, drognak minősül az is lehet pár éven belül már illegális lesz és akkor mi lesz? Bujdosni fogsz vagy mi? Az ilyen dolgok sosem vezetnek jóra és fogadd el mert ez az igazság.
2012. júl. 19. 11:59
50/50 anonim válasza:
Egyàltalàn nem baj,hogy cigizik egy szèp làny,akkor legalàbb egy igènyes,gazdag,okos csaj,nem egy antidohànyos okoskodò. Ha egy làny cigarettàzik,az a legfinomabb viràgillat. Azèrt cigiznek,mert megnyugtatja,szexibbè teszi őket. Èn minden baràtnőmnek megveszem a cigarettàt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!