Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cigizik nagyon sok lány? Fiúk ti hogyan viszonyultok ehhez?
Nagyon lehangoló ha egy szép lány rágyújt és szívja. Olyankor hiába szép, hiába rendes, kicsit elmegy az ember kedve. Nem beszélve a cigi bűzéről.
Miért cigizik nagyon sok lány?
Fiúk ti szoktattatok már le csajt cigiről?
Azért cigiznek, mert hülyék... meg mert könnyen rászoknak.
Én is ugyanúgy vagyok mint te, ha cigizik az tényleg lehangoló, még ha amúgy pozitív benyomást is tett. Nem mondom, hogy kizáró ok, de tuti addig cikizném, amíg le nem szokik.
Én nem dohányzom .
Nem mondom azt hogy nem is dohányoztam , de eléggé géz volt hogy saját magamon éreztem a cigifüstöt .
Naja elégé kiábrándító. A lényeg hogy aki cigizik az egyben szánalmas és gyenge ember. Mért? Mert rászokott és gyenge mert nem tud leszokni róla. Egy lánynál meg nagyon gáz főleg a szép is. Én undorodom az ilyenektől. Aztán még belegondolni hogy esetleg megcsókolnám vagy valami. Ugyanott tartanék mintha egy kéményt csókolnék meg. Szal ja elégé kiábrándító, főleg ha majd jön olyan válasz is aki az ellenkezőjét mondja majd:D
21/F
"A lényeg hogy aki cigizik az egyben szánalmas és gyenge ember."
Akkor pasik közt még mindig több szánalmas és gyenge van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!