Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért cigizik nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért cigizik nagyon sok lány? Fiúk ti hogyan viszonyultok ehhez?

Figyelt kérdés

Nagyon lehangoló ha egy szép lány rágyújt és szívja. Olyankor hiába szép, hiába rendes, kicsit elmegy az ember kedve. Nem beszélve a cigi bűzéről.

Miért cigizik nagyon sok lány?

Fiúk ti szoktattatok már le csajt cigiről?

2012. júl. 15. 20:53
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
én úgy voltam ezzel hogy 100% h nem jövök olyannal össze aki cigizik.. és 4 éve vagyok együtt a pasimmal aki cigizik.. de le akar szokni n csak régebben cigztem de pár szálat
2012. júl. 15. 21:04
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerencséd lesz, ha leszokik! Tudok csajt, aki csak emiatt nem jött össze, illetve szakítottak. Egyszerűen képtelen volt elviselni a szagát, ízét.

Pedig egyébként jó pasi volt, de szegény csajt a hányinger kerülgette. :/

2012. júl. 15. 21:05
 13/50 ASOT ***** válasza:
én is cigizek szóval így...
2012. júl. 15. 21:11
 14/50 anonim ***** válasza:
79%
nekem is megszakadt a szívem, mikor emiatt kellett vkit "elhajtani", mert egyébként rendes volt, meg jófej, de szerintem baromi gusztustalan a cigi szaga, az íze, nem beszélve az általa előidézett egészségügyi problémákról :((
2012. júl. 15. 21:15
 15/50 ASOT ***** válasza:
50%
kompromisszumról még senki sem hallott?
2012. júl. 15. 21:19
 16/50 mizuzizu92 ***** válasza:
82%
Nekem a párom dohányzik rendes pasi módjára kimegy és az udvaron dohányzik.
2012. júl. 15. 21:20
 17/50 anonim ***** válasza:

Nem dohányzom, és a partnerem is csak ilyen lehet. Ez van.

35 ffi

2012. júl. 15. 21:27
 18/50 anonim ***** válasza:
Szerintem undorító... Megcsókolni egy cigiző lányt fúj... 22F
2012. júl. 15. 21:28
 19/50 anonim ***** válasza:

ez jó vicc több a gyenge pasi?mer te megszámoltad hány csaj és pasi cigizik?...

na ennyit az off-ról,és gondolo azt tudjátok hogy ha a csaj cigizik akkor akkor a pasi is cigizik!mivel passzív dohányosokká válnak!és a nők akiknek gyerekük lesz már búcsút is mondhat a babájának mivel az is passzívan dohányzik!ennyit erről!soha az életbe nem jönnék össze olyan csajjal!

2012. júl. 15. 21:35
 20/50 anonim ***** válasza:

Utolsó: jelzem, én nem cigizőként írom. Nem számoltam meg, de valószínűleg (még) több pasi. Bár legyen, kitudja?

Mellesleg, a bagó a spermiumokra is piszok rossz hatással van, az alkohol is. A gyerek pedig a spermából is lesz, nem csak a petesejtből! :) Remélem ezzel azért mindenki tisztában van.

2012. júl. 15. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!