Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért cigizik nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért cigizik nagyon sok lány? Fiúk ti hogyan viszonyultok ehhez?

Figyelt kérdés

Nagyon lehangoló ha egy szép lány rágyújt és szívja. Olyankor hiába szép, hiába rendes, kicsit elmegy az ember kedve. Nem beszélve a cigi bűzéről.

Miért cigizik nagyon sok lány?

Fiúk ti szoktattatok már le csajt cigiről?

2012. júl. 15. 20:53
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
Aki cigizik azt ott kell hagyni mert ha rászokik te fizeted...
2012. júl. 16. 19:31
 32/50 anonim válasza:
Egyépként utálom azokat akik cigiznek semmi értelme nincsen meg szerintem semmi vagányságot se ad inkább az ember életkedvét viszik el ezek
2012. júl. 16. 19:32
 33/50 mizuzizu92 ***** válasza:
kisfiú és köszönjük szépen
2012. júl. 16. 21:37
 34/50 anonim ***** válasza:

Nnna, én egy cigiző lány vagyok és még tini is. Hujjujuj. De kinek mi köze ehhez? Nem azért szívom mert gyenge vagyok. Szeretek cigizni, soha nem próbáltam leszokni.

Káros? Mi nem az? Ennyi erővel autóba ülni is káros, járjon mindenki biciklivel. Baromi nagy álszentség passzív dohányzásról pofázni, mikor minden ember kocsikázik, pazarolja a vizet, vegyszereket használ, szemetel. Az emberi faj önpusztító és a káros az egész bolygóra, univerzumra nézve.(Űrszemét.) Nincs kivétel. Te sem.

Függőség? Te meg egy sorozattól függesz. Vagy a számítógéptől, mobiltól, kapcsolattól, gyorskajától, mittudomén. Mindenki függ valamitől.

Menőzésből szoktak rá? Nem mindenki, de a többség tényleg azért kezdi, hogy menőbb legyen. És? Más magassarkút vesz és a lábát teszi tönkre, sminkel, szolizik és tropára megy a bőre. Nagy autót vesz, és szennyezi a környezetet, vagy túltenyésztett szerencsétlen ölebeket, amiket lassan életképtelenné tenyésztenek. Miért? Menőzésből.

A bűzt elfogadom. Ha zavar, ne gyere össze dohányossal. Ennyi.

Ez picit hosszú lett, és némileg eltér a tárgytól, de baromira unom a sok szenteskedő dumát, a csúnya, rossz dohányosokról. Mert Te sem vagy jobb, erősebb, szebb, értékesebb egy dohányosnál. Minden ember ugyanúgy függő, gyenge, és szennyező. 16l

2012. júl. 16. 23:39
 35/50 anonim ***** válasza:

Na ugye meg mondtam hogy tuti lesz egy ilyen válasz is:D

Kedves 34-es válaszoló! Jól van ügyes vagy! Egyszemélyes hadsereged sikeresen kiépítetted magadnak. Na de hagy válaszoljak neked hogy ne legyen olyan könnyű dolgod. Igen igazad van manapság már minden káros függőséget okoz. Na de tegyük fel van egy sportos ember(én is az vagyok) és próbál egészségesen élni(többnyire összejön neki ha néha-néha megiszik pl egy üveg kólát vagy valami) az elviselhetetlenül bosszantani tudja hogy pl mondjuk te mész előttem, cigizel és jön hátra a füst. 1 perc alatt meg már simába érezni rajtam a cigifüstöt hála neked. Hiába erősködsz hogy nem vagy gyenge. Ez tény nem lehet megcáfolni, erős ember nem függ a társaságtól, nem hagyja befolyásolni magát, ha meg megteszi, azt kijavítja. Te alapból úgy állsz hozzá hogy rászoktam ez van l*szarom. Most nem de majd idővel rájössz hogy annál a pontnál amikor először gyújtottál rá ott cseszted el az életedet. Ez akkor fog tudatosulni benned mikor kórházba kerülsz emiatt, elhagy a barátod, nem bírsz majd leállni vele, vagy a gyereked beteg lesz. Majd akkor mond ezeket amiket leírtál. J és hogy tudd én jobb, erősebb, szebb, értékesebb vagyok mint te valaha is leszel. Mért? Hát leírtam szerintem:D További jó nikotin termelést neked:D

21/F

2012. júl. 16. 23:54
 36/50 anonim válasza:
Nagypapám gégerákot kapott és kivágtak egy lyukat a nyakán h ott lélegezzen. Aztán főlkellett vágni a nyakától a hasáig h gyomorszondát kapjon. Most az ételek egy részét injekcióval adja be a hasába a másik felét pépesen eszik. A nyakán a juk azért van mert nem tud máshol lélegezni. Beszélni se tud már mert a műtéttel járt hogy ha élni akar el kellet távolítani a hangszálait. Úgyhogy nem ajánlom egyetlen érettségi nélküli ki törpegyereknek h cigizgessen mert az olyan "menő" .
2012. júl. 17. 01:59
 37/50 mizuzizu92 ***** válasza:

Hát előbb utóbb mindenki beteg lesz valamiért!

De miért szívjam én is ha nem akarom , főleg ha valaki asztmás nem tudjátok és szívja a cigi füstöt mert nem hajlandóak , 1 métert arrébb menni!

Tegnap előtt 8 hós terhesen nem tudtam leülni az állomáson a padon mert ott dohányoztak 3-is.

Nem mondom azt hogy adják át a helyet mert ki bírtam , de könyörgöm azért ez mindennek a teteje !

2012. júl. 17. 07:10
 38/50 anonim ***** válasza:
Én asztmás vagyok és ez lassan népbetegség mert pollen allergiából lett, illetve az is rásegített. egy zár térben is néha megérzem keveslem a levegőt nem még ha dohányfüst is van benne. :-( De az is nagyon rossz ha a buszon vagy villamoson egy erős dohányos mellet álok vagy ülök mert nem férek máshol el és büdös...egyszerűen az az átható füst szag amit az ütős kocsmaszaghoz tudnám hasonlítani...vagy mikor egy hajléktalan közelébe vagy...szóval elég kellemetlen. Tiltakozni lehet mert aki szívja észre se veszi magán. nem mindenkin érezni mert nem mindenki erős dohányos de a szenvedély az szenvedély és előbb utóbb rajta is érezni lehet majd. A parfüm, dezodor..nem fedi el mindig a szagokat. Van aki nem vagányságból lett dohányos...az indok az mindegy..lehetett kíváncsiság is bármi, ez lényegtelen de az biztos , hogy azt aki nem dohányzik annak kellemetlenné teszi az életét ha közel kerül hozzá és elvárja hogy eltűrjék. :-(
2012. júl. 18. 07:30
 39/50 anonim ***** válasza:
Jajj szerencsétlen nem dohányosok!!!! Ti szenvedtek? Ugyan már! -.-" Szerintetek a dohányos nem szenved, hogy azt a pénzt költhetné másra is, sokan kerülik a szaga miatt, hiába akar képtelen leszokni? Mert igen vannak olyanok akiknek sikerült, de még többen akiknek nem! És ez az akaratkérdés szerintem hülyeség! 6 éve dohányzom és 4 éve mondogatom, hogy leszokok, amiből csak napi 3 szál lett! ennyit értem el! Ha legalább egy szálat nem szívok, akkor senki ne jöjjön a közelembe!
2012. júl. 19. 10:23
 40/50 A kérdező kommentje:

utolsó:

Senki nem kényszerített h dohányozz, tudod sokkal nehezebb, nagyobb akaraterő, és erős idegrendszer kell ahhoz hogy magad megoldd a problémáid, minthogy cigivel vezesd le a feszkót. Meg sokan csak vagányságból szívták.

Hát akkor had ne sajnáljalak már...

2012. júl. 19. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!