Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cigizik nagyon sok lány? Fiúk ti hogyan viszonyultok ehhez?
Nagyon lehangoló ha egy szép lány rágyújt és szívja. Olyankor hiába szép, hiába rendes, kicsit elmegy az ember kedve. Nem beszélve a cigi bűzéről.
Miért cigizik nagyon sok lány?
Fiúk ti szoktattatok már le csajt cigiről?
ˇ"és a nők akiknek gyerekük lesz már búcsút is mondhat a babájának mivel az is passzívan dohányzik!ennyit erről!soha az életbe nem jönnék össze olyan csajjal"!
ezt nem értem
Arra gondolt, hogy egészségtelen a dohányzás a terhesség alatt. Szerintem.
Egyetértek. Arról viszont megfeledkezett, hogy a dohányos pasik gyengébb minőségű spermát termelnek!
Ja Hát túlzottan nem foglalkozom ilyennel , az ő dolguk .
De kicsit eltérve a témától , szemét gusztustalan embereknek tartom, hogy ott vagyok az állomáson és bele fújják a képembe a cigi füstöt , mikor látják hogy babát várok !
Nincsenek sokan tekintettel erre !!!!
Undórító ciki dolog a cigizés rossz látvány egészségtelen inkább sportoljatok.
Nagyon gáz szerintem, ha egy lány nem látszik füst árnyékából ráadásul mindene büdös lesz fúújj. Lehet nem csókolnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!