Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért cigizik nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért cigizik nagyon sok lány? Fiúk ti hogyan viszonyultok ehhez?

Figyelt kérdés

Nagyon lehangoló ha egy szép lány rágyújt és szívja. Olyankor hiába szép, hiába rendes, kicsit elmegy az ember kedve. Nem beszélve a cigi bűzéről.

Miért cigizik nagyon sok lány?

Fiúk ti szoktattatok már le csajt cigiről?

2012. júl. 15. 20:53
1 2 3 4 5
 21/50 mizuzizu92 ***** válasza:

ˇ"és a nők akiknek gyerekük lesz már búcsút is mondhat a babájának mivel az is passzívan dohányzik!ennyit erről!soha az életbe nem jönnék össze olyan csajjal"!

ezt nem értem

2012. júl. 15. 22:00
 22/50 anonim ***** válasza:

Arra gondolt, hogy egészségtelen a dohányzás a terhesség alatt. Szerintem.

Egyetértek. Arról viszont megfeledkezett, hogy a dohányos pasik gyengébb minőségű spermát termelnek!

2012. júl. 15. 22:04
 23/50 mizuzizu92 ***** válasza:

Ja Hát túlzottan nem foglalkozom ilyennel , az ő dolguk .

De kicsit eltérve a témától , szemét gusztustalan embereknek tartom, hogy ott vagyok az állomáson és bele fújják a képembe a cigi füstöt , mikor látják hogy babát várok !

Nincsenek sokan tekintettel erre !!!!

2012. júl. 15. 22:26
 24/50 anonim ***** válasza:
Babát vársz??? :D Mennyi idősek vagytok? :)
2012. júl. 16. 11:55
 25/50 mizuzizu92 ***** válasza:
igen várjuk jövőhónapba érkezik
2012. júl. 16. 11:57
 26/50 anonim ***** válasza:
Jaj! :) Hát akkor egészséget és boldogságot nektek és a picinek is! :) Fiú lesz vagy lány? :D
2012. júl. 16. 12:05
 27/50 anonim ***** válasza:

Undórító ciki dolog a cigizés rossz látvány egészségtelen inkább sportoljatok.

Nagyon gáz szerintem, ha egy lány nem látszik füst árnyékából ráadásul mindene büdös lesz fúújj. Lehet nem csókolnám meg.

2012. júl. 16. 16:53
 28/50 anonim ***** válasza:
Kisbabának is árthat.
2012. júl. 16. 16:54
 29/50 anonim ***** válasza:
Amúgy jól felkavardat a gyomrom ezzel a kérdéssel.
2012. júl. 16. 17:02
 30/50 anonim ***** válasza:
Sok lány azért cigizik mert nagyobb akar lenni, vagy mert a barátnője vagy barátja is szívja (ez a fiúknál is így van)...Pedig nem lesz tőle se nagyobb se kelendőbb!!! Arról, hogy a cigi ártalmas az egészségre...kit érdekel...már lassan minden az. DE nincs semmi értelme cigizni és ez a lényeg...minek? Büdös akarsz lenni cigizz, büdös legyen a ruhád a leheleted az illatodon érezni lehessen...cigizz...A rágógumi nem segít.. árassza az egész lényed, az izzadtsággal (ja a lányok nem izzadnak nem finganak és nem böfögnek és nem ...stb. ) Az hogy kapcsolatokat ront meg mert nehezen viselhető annak aki nem cigizik... Aki cigizik az sokszor nem érzi magán mert immunis lesz a büdi ellen. Arról nem beszélve, hogy mást is zavar a füst ha illemből lehet nem is mondják ki. Hogy szoktattam e le lányt a cigiről...igen!!És nagyon nehéz volt!!! De rászoktattam másra... :-)
2012. júl. 16. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!