Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rmeénykedhetek? Vagy próbáljak meg kezdeményezni vagy várjak?
Egy elég visszahúzódó csaj vagyok szval én nem nagyon akarok kezdeményezni , kb egy éve nagyon emgetetszett egy fiú de túl elérhetetlennek tűnt így midnig csak messziről csodáltam , tegnap voltam egyik fiú haverommal sétálni persze neki van barátnője , szval pár csevelyt váltottunk , és ma találkoztunk motorral hajtott el melettem és lelassított és köszönt
csupán ennyi a sztorim
viszont lehet hülye vagyok de én ebből arra következtetek hogy tetszhetek talán neki
mivel ha nagoyn csúnyának tartana akkor csak nem lassít miattam nem? pfhú nem vagyok tini , pedig tök olyanra sikerült ezt leírnom , azér tkíváncsi vagyok a véleményetekre
Max. 14-nek gondollak az írásod alapján.
Nem, nem tetszel neki, lelassított, mert udvarias, és mert jóban vagytok.
Lehet, hogy tetszel neki!Próbáld meg!Gondolj bele!Igazából semmi vesztenivalód nincsen és később csak megbánnád, hogy mért nem tettél valamit.
Hajrá!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!