Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rmeénykedhetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rmeénykedhetek? Vagy próbáljak meg kezdeményezni vagy várjak?

Figyelt kérdés

Egy elég visszahúzódó csaj vagyok szval én nem nagyon akarok kezdeményezni , kb egy éve nagyon emgetetszett egy fiú de túl elérhetetlennek tűnt így midnig csak messziről csodáltam , tegnap voltam egyik fiú haverommal sétálni persze neki van barátnője , szval pár csevelyt váltottunk , és ma találkoztunk motorral hajtott el melettem és lelassított és köszönt

csupán ennyi a sztorim

viszont lehet hülye vagyok de én ebből arra következtetek hogy tetszhetek talán neki

mivel ha nagoyn csúnyának tartana akkor csak nem lassít miattam nem? pfhú nem vagyok tini , pedig tök olyanra sikerült ezt leírnom , azér tkíváncsi vagyok a véleményetekre

2012. júl. 14. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Max. 14-nek gondollak az írásod alapján.

Nem, nem tetszel neki, lelassított, mert udvarias, és mert jóban vagytok.

2012. júl. 14. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert miért ne tetszhetne neki?..:D Mit veszíthetsz ha megpróbálod? :)
2012. júl. 14. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tetszel neki!Próbáld meg!Gondolj bele!Igazából semmi vesztenivalód nincsen és később csak megbánnád, hogy mért nem tettél valamit.

Hajrá!;)

2012. júl. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!