Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem értem, h a fiúk miért szólítanak le előbb egy "csúnyább" lányt és jönnek össze vele, talán nem mernek nálam kezdeményezni vagy? Már nem tudom mit gondoljak.
Vagy látják rajtad, hogy te többre tartod magad, mint a többi lány.
"miért szólítanak le előbb egy csúnyább lányt"
Te tökéletesen tisztában vagy vele, hogy szép vagy, valszeg ez érződik a kisugárzásodon, ez pedig senkinek sem jön be, kivéve ha csak egy menetet akar. Te ennél többet akarsz, hát vegyél vissza az arcodból és ennyi.
Én pl. nem tudok leszólítani egy csajt sem, csúnyát se, pedig helyes vagyok és állítólag jobbnál jobb nőim lehetnének. De nekem nem megy a felszínes beszélgetés, úgyhogy rányaltam :) Én ezért nem pl.
26/f
Mert a pasik nincs elég önbizalmuk...
Azt gondolják, hogy a "csúnyább" lányt könyebb megtartani, mert a szebbet hamarabb lecsapják a kezéről.
De ezt hülyeség, csak nagyobb önbizalom kellene a mai pasiknak.
Ezt akkor láttam be, amikor megismertem életem szerelmét egy gyönyörűséges lányban, aki azóta a feleségem is let :)
32F
Kicsit nagy az arcod. Annyi megállapíthatsz ,hogy nőies vagy avagy nem, de semmi többet. Majd a férfiak eldöntik, mennyire vagy szép.
Ha rá van írva a személyiségedre, az bukó. Amúgy a magányos nők közül a cicababákra hasonlóak vannak többen.
Azért mert Te vagy a legszebb és Töled csak rondábbak vannak!
Azért azt Te sem várhatod el kiskirálylány, hogy minden pasi Téged akarjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!