Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyikünk sem mer kezdeményezni, mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Barátommal nemrég jöttünk össze és mondhatni mindkettőnknek ez a kapcsolat az első komoly kapcsolatunk. Egyikünk sem mer kezdeményezni csókot. Mivel még egyikünk sem csókolózott. Ez egy kicsit kínos, tudom.. De segítsetek! Máshol nem merem megkérdezni..
Ráadásul történt velem valami, ami miatt még a szájra puszit is alig akarom engedni. De tudom, hogy már ideje lenne a csóknak. Mit csináljunk?
nem tudom mi történhetett veled, de ezen mi olyan nagy dolog? (nem bunkózni akarok) azért ez nem a szüzességed. Lehet először azzal a bizonyos szájrapuszival kezdeni, de mi történt, amiért nem mered? Mint egy családtagnak avgy barátnaka dott puszi csak épp szájra... MERJ és NYERSZ!
2012. ápr. 3. 20:47
2/11 A kérdező kommentje:
Hogy mi történt, azt nem szeretném elmondani.
De nagyon köszönöm a válaszodat!
2012. ápr. 3. 20:51
3/11 anonim válasza:
Nem értem magát a kérdést. Egyikőtök sem kezdeményez mert féltek, pont. Ha a srác kezdeményezne sem engednéd mert anno történt veled valami, ami miatt nem engednéd..
2012. ápr. 3. 20:55
4/11 A kérdező kommentje:
"Ráadásul történt velem valami, ami miatt még a szájra puszit is alig akarom engedni. De tudom, hogy már ideje lenne a csóknak."
Alig akarom engedni, de engedem. És érzem, hogy már ideje lenne a csóknak.
2012. ápr. 3. 20:59
5/11 anonim válasza:
Ha a szájrapuszit alig akarod engedni, mit gondolsz egy nyelves csókot jobban fogsz akarni engedni??
2012. ápr. 3. 21:02
6/11 A kérdező kommentje:
Meg kéne engednem. Mert szeretem és nem akarom, hogy szakítsunk emiatt!
2012. ápr. 3. 21:26
7/11 Hanariko válasza:
tényleg nem tudom elképzelni, mi az ami arra kényszerít, hogy ne engedd... egy megerőszakolás oké ha visszaveti a szexuális vágyat de gondolom itt erről még nem beszélhetünk. Amúgy ne agyalj, ha egyszercsak ráveszi magát hogy megpusziljon ne csinálj semmit, csak hagyd. Mozdulatlanul ülj/állj és hagyd. Már az is haladás. Ha pedig ő nem, akkor te leszel kénytelen csinálni valamit. De elég egy pillanatig tartó, kis, szégyenlős puszi, az még aranyosan is elsülhet.
2012. ápr. 3. 22:24
8/11 anonim válasza:
Ne legyetek már szerencsétlenek.
Ha nekem sikerult osszehozni egy csokot akkor nektek is.(pedig én szerintem full balfax vagyok nők terén)
2012. ápr. 4. 15:52
9/11 A kérdező kommentje:
Mindig eldöntöm, hogy összeszedem magam, megcsinálom, aztán amikor kéne, akkor nem cselekszem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!