Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy csak fiatalabb fiúk akarnak nálam kezdeményezni?
30 éves nő vagyok. Ha a barátaimmal elmegyünk szórakozni és ülök egy asztalnál, szinte csak 19-25 éves fiúk jönnek oda. Az idősebbek vagy túl nagy Casanovák és eszük ágában nincs komoly kapcsolatot kialakítani egy nővel, vagy már otthon babáznak a feleségükkel. A koromnak megfelelően öltözködöm, nem nézek ki tininek, de mégis a túl fiatal srácok próbálkoznak. Nemrégiben egy 19 éves fiú volt rám kattanva, azt mondta, feleségül venne és készen áll a családalapításra. Én persze kinevettem, mert egy bulizós kis csajozógép, akit elvakított a rózsaszín köd.
Egyszerűen nem értem az okot, amiért egy magamfajta, hozzájuk képest vén nőnél próbálkoznak. És bevallom, nevetségesen érzem magam, amiért ennyi idősen itt tartok, nem pedig ott, hogy normális kapcsolatot alakítsak ki egy 30-as férfival. Pedig nem ha elmegyek szórakozni, nem tombolok, mint egy 20 éves, nem iszom magam részegre, nem vagyok benne őrült dolgokban.
A maradék 30-as
vagy házas azért nem
vagy elvált de vitte a válás a vagyont így örül, hogy él azért nem
vagy ő még nem nőt fel és a 20-as csajokkal kompenzálja magát azért nem
a maradék embert meg nehéz kifogni, mert kevesen vannak.
De azért csak hajrá!
A fiatalok egy része unja a 10-20 éves csitriket akiket könnyű megkapni. Ők nőt szeretnének márpedig abba a korban nehéz, mert divat a cafkaság a tartás nélküliség.
Egy valamire való nőt csak idősebbek között lehet találni aki tudja mitől döglik a légy.
Ennyi idősen nyilván igényes helyekre járok, nem kocsmákba és nem is lestrapált diszkókba. Viszont manapság nagyon sok újgazdag huszonéves teheti meg, hogy a szülei pénzén jó helyekre járjon szórakozni.
Ezek nem csak számok, de valakiről rögtön lerí, hogy milyen beállítottságú. Egy 20 éves fiú, aki talán többet áll a tükör előtt, mint egy nő és akit az apja csak úgy kivisz Barcelonába, hogy megnézzen egy meccset, mikor kiejti a száján, szerintem nem gondolja komolyan, hogy felelősségteljes családfő legyen. Csak menőzne a hozzá hasonló barátai előtt, hogy nem csak a tinilányoknál van sikere. Én pedig már nem szeretem ezt a játszadozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!