Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy csak fiatalabb fiúk akarnak nálam kezdeményezni?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok. Ha a barátaimmal elmegyünk szórakozni és ülök egy asztalnál, szinte csak 19-25 éves fiúk jönnek oda. Az idősebbek vagy túl nagy Casanovák és eszük ágában nincs komoly kapcsolatot kialakítani egy nővel, vagy már otthon babáznak a feleségükkel. A koromnak megfelelően öltözködöm, nem nézek ki tininek, de mégis a túl fiatal srácok próbálkoznak. Nemrégiben egy 19 éves fiú volt rám kattanva, azt mondta, feleségül venne és készen áll a családalapításra. Én persze kinevettem, mert egy bulizós kis csajozógép, akit elvakított a rózsaszín köd.

Egyszerűen nem értem az okot, amiért egy magamfajta, hozzájuk képest vén nőnél próbálkoznak. És bevallom, nevetségesen érzem magam, amiért ennyi idősen itt tartok, nem pedig ott, hogy normális kapcsolatot alakítsak ki egy 30-as férfival. Pedig nem ha elmegyek szórakozni, nem tombolok, mint egy 20 éves, nem iszom magam részegre, nem vagyok benne őrült dolgokban.

2012. máj. 20. 11:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én már elmúltam 30, de ugyanezt tapasztalom. Beteszem a lábam Pestre, akár csak csavargunk a barátnőimmel vagy vásárolunk, és majdhogynem "rajzanak" körülöttünk a fiatalok. Ez a divat. Náluknál idősebb nőt du&gni. Majd ez a hóbort is a múlté lesz idővel.
2012. máj. 22. 10:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha szinglik vagytok örüljetek neki, hogy udvarolnak nektek, és hogy "bejösztök" a fiatalabb generációnak. :D Ez a hóbort, mindig is volt, és lesz. Mert, jó is lefeküdni, egy tapasztalat érettebb nővel..
2012. máj. 30. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!