Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg létezik ilyen? (főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik ilyen? (főleg nők válaszát várom)

Figyelt kérdés
Tegnap este moziban voltam pár haverommal, és kint volt egy nagyon ronda srác, aki tele volt pattanásokkal, a ruhája sem volt valami jó és még a feje formája sem, na és ha ez nem lenne elég alig volt 170 centi. Beszélgetünk, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy dament 1 nagyon szép lányhoz és olyan szöveget levágott meg olyan magabiztosan adta elő magát, hogy az 5 perc beszélgetés után egyből megadta neki a számát és még puszit is adtak egymásnak. Mit láthatott benne ami felkeltette az érdeklődését? A lány 19 nek nézett ki, a srác 21 lehetett.
2012. júl. 12. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg fiú vagy és lehet, az általad gáznak ítélt srác egy lánynak bejön, csak neked nem. Te meg magad szerint jó pasi vagy, de egy lány szerint nem.
2012. júl. 16. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:

A) nézet:

Egy. Lányként én nem szeretem az olyan magas srácokat,akiket nem lehet lesmárolni anélkül,hogy lehajolna. +10-15 cm,ami belefér még talán. Kettő. Nem minden,ha egy srác pattanásos,mert nekem is van olyan ismerősöm,akinek az arcán nincs egy kis hely se,annyira durván pattanásos,mégis helyes. Lehet,hogy a srácon nem is volt ennyi. Három. Ízlések és pofonok. Például mikor én összejöttem a barátommal,mindenki azt kérdezte,hogy hogy tetszhet nekem egy ilyen gyerek,akin sem izom,se semmi,meg szemüveges is,meg hülyén öltözik. Én egészen másképp láttam mégis őt.:) Lehet,hogy különc az ízlésem,de ez van.:) A kisugárzáson meg igenis sok múlik. Aki mer,az nyer,szokták mondani,és a hülyének áll a szerencse. Ez itt is igaz lehet.:)

B)nézet,avagy elképzelem ezt a srácot számomra is maximálisan taszító külsővel,és tényleg annyira menthetetlen:

Nem ismertétek a lányt,lehet,vele van a "gond". Én pl tudom,hogy nem vagyok ronda,nem vagyok egy utolsó szürke kisegér,mégis nincs az az Isten,aki olyan önbizalmat adjon,hogy nemhogy nagyszájú legyek,de valaha is leszólítsak egy fiút,vagy bárki más idegent,hacsak nem életbevágóan fontos. Ezért rendszerint oda is jönnek a srácok,de ez más tészta. Tegyük fel,hogy a lány is ilyen,sőt,talán nem is történt vele még hasonló,mint amit leírtál,és kifejezetten örült neki,hogy végre valaki nem egy pipogya majom vele szemben,és nőnek érezhette magát. Esetleg pluszban maga alatt is volt,és jót tett neki egy ilyen eset.Ez persze nem garancia rá,hogy bármi lenne a későbbiekben,de én is kamu számot adok meg,aztán ha hívna,megmondom,bocs,lemerült. Általában a régi számom szoktam megadni,mert az "nem kapcsolható".

C)nézet:

Nem tud nemet mondani. Sok az ilyen ember. Egyszerűen az ilyenekből élnek a kereskedők is. Rábeszélhetnek mindent,mert jófej akar lenni,és nem akarja,hogy megharagudjon bárki is rá,ezért megadja a számát/címét/megveszi a cuccot. Ha ilyen a lány,talán még egy randiba is belemegy. Akkora ökör meg csak nem lesz,hogy járjon olyannal,aki nem is tetszik neki,csak azért mert megsajnálja.(bár volt már rá példa)

D)nézet:Tényleg ilyen kicsi az igénye.

2012. júl. 16. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Pár csalódás után a nők rájönnek, hogy nem a külső számít, hanem az hogy ne vágjanak át. Meg a kedvesség, udvarlás a kapcsolat esetén. Régen én is a helyes fiúkról ábrándoztam, de rájöttem életem végéig várhatnék egyik másikra, hogy kezdeményezzen. Most már nálam is csak annak van esélye, aki kezdeményez.. Mit kezdjek azzal aki csak bámul?
2012. júl. 16. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!