Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfias előítéletek…?
Figyelt kérdés
Minden férfi általánosít, és azt hiszik egy nő a pénz miatt járna csak vele… Mi van, ha a nő is keres annyit vagy többet? –ő mégse hándigálja fel a párjának…2012. júl. 11. 20:51
11/28 anonim válasza:
miért ne irkálhatnék ide?te is innen várod a megoldást a nagy problémádra:D
12/28 A kérdező kommentje:
Nekem nem próbléma, engem nem érint... jól keresek
2012. júl. 11. 21:18
14/28 A kérdező kommentje:
csak sokan azt gondolják a nőkről hogy a pénz miatt választ magának társat, nem pedig szerelemből...
2012. júl. 11. 21:21
15/28 anonim válasza:
de ez forditva is igy van csak a pénz szót kell kicserélni szex-re:)
16/28 A kérdező kommentje:
én nem szexelnék senkivel szerelem nélkül
2012. júl. 11. 21:25
17/28 anonim válasza:
a lényeg hogy mindig lesznek csajok akik pénzre hajtanak,és mindig lesznek pasik akik szexre hajtanak.
és olyanok is lesznek akiknek nem ez számit...
és ennél jobban én nem tudok válaszolni a kérdésedre:)
18/28 A kérdező kommentje:
nem is kell sejtem :)
2012. júl. 11. 21:31
20/28 A kérdező kommentje:
Hát sokan nem válaszoltak..., de legalább mi elbeszélgettünk :)
Lassan lépek hajat kell még mosnom...
2012. júl. 11. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!