Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minek köszönhető az, hogy lenézik mostanában a férfias fiúkat?
Azt vettem észre, hogy az ideál a lányoknál már inkább a lányos fiúk lettek, akik tükör előtt ülnek minden reggel legalább 1 órát, csontvékonyak és semmi kiállásuk sincs, csak a drága ruhák..
Ezt leginkább a 14-18 éves korosztálynál lehet észrevenni, de sajna már úgy tűnik, hogy a 18-22 éves lányoknak is kezd ez tetszeni! ÉS a legnagyobb baj az egésszel, hogy őket veszik komolyan, a többieket csak bohócnak titulálják... :S
Persze ezt csak úgy értem, hogy lányok java részére, mert azért nem mindenki ilyen!! Szóval akinek nem inge!
19 vagyok, kifejezetten férfias alkatú, széles vállú, mély hangú, izmos, nagy darab, de nem kövér csak egyszerűen nagy darab
Én nem vettem észre, h lenéznének. Bár az feltűnt, hogy a lányos fiúk kapósak lettek nem is értem miért. Úgy néznek ki mint én kiskoromban, a testük meg mint egy csajé.
szerintem az ilyen vékony b.uzis fiúk csak a 12-15 éveseknek kellenek :D legalábbis nekem addig tetszettek. ja meg persze a plázapi.csák rohangálnak 180 cm/50 kg páwa fiúkkal, de azok a csajok annyit is érnek...
nekem sokkal jobban tetszik ha egy pasi férfias, szerencsére a barátom is az és tökéletesen megfelel nekem :3
18L
ma 22:30
hát nem tudom.azt sem szeretik ha valaki heceg azzal ha kondizik.azért arra figyelj,hogy ne menőzzél vele hogy gyúrsz,sok csaj nem szereti ha vetítesz vagy vetítünk.elég ha látja hogy nem 20 kg-os búza gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!