Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minek köszönhető az, hogy lenézik mostanában a férfias fiúkat?
Azt vettem észre, hogy az ideál a lányoknál már inkább a lányos fiúk lettek, akik tükör előtt ülnek minden reggel legalább 1 órát, csontvékonyak és semmi kiállásuk sincs, csak a drága ruhák..
Ezt leginkább a 14-18 éves korosztálynál lehet észrevenni, de sajna már úgy tűnik, hogy a 18-22 éves lányoknak is kezd ez tetszeni! ÉS a legnagyobb baj az egésszel, hogy őket veszik komolyan, a többieket csak bohócnak titulálják... :S
Persze ezt csak úgy értem, hogy lányok java részére, mert azért nem mindenki ilyen!! Szóval akinek nem inge!
nekem a magasabb,mackósabb pasik jönnek be.:)szerintem inkább ezek a 'menőgyerekek' a bohócok:)
15/L
Ahham most már értem mire gondolsz...de gondolkodj el azon h.vajon jó helyen keresel pasit???
Nekem egy olyan lány ismerősöm sincs aki az ilyen b.uzikra megy.
Kell a francnak olyan csávó. Soha többé!
Nekem férfi kell, nem kisfiú :D A kis ropi lábaikkal ahogy kacsáznak és játsszák az agyukat pff...
Mit kezdjek vele, védjem meg? A lábait kb. fogpiszkálónak használnám...
21/L
"Nekem férfi kell, nem kisfiú :D A kis ropi lábaikkal ahogy kacsáznak és játsszák az agyukat pff...
Mit kezdjek vele, védjem meg? A lábait kb. fogpiszkálónak használnám... "
Kinek kell egy olyan lány, akinek a kapanyél kilóg a szájából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!