Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minek köszönhető az, hogy lenézik mostanában a férfias fiúkat?
Azt vettem észre, hogy az ideál a lányoknál már inkább a lányos fiúk lettek, akik tükör előtt ülnek minden reggel legalább 1 órát, csontvékonyak és semmi kiállásuk sincs, csak a drága ruhák..
Ezt leginkább a 14-18 éves korosztálynál lehet észrevenni, de sajna már úgy tűnik, hogy a 18-22 éves lányoknak is kezd ez tetszeni! ÉS a legnagyobb baj az egésszel, hogy őket veszik komolyan, a többieket csak bohócnak titulálják... :S
Persze ezt csak úgy értem, hogy lányok java részére, mert azért nem mindenki ilyen!! Szóval akinek nem inge!
Nem tudom hogy ki hány éves én 17, de elmondhatom hogy még rohadt messze vagyok attól hogy férfinek nevezzem magam. Kondizok meg minden, helyesen írok, illemet is tudom , de azért még csak gyerek vagyok :D
Nem kinézeten múlik hogy ki férfi és ki nem, hanem azon hogyan viselkedik, nem?
Az elcseszett világkép, ami évtizedek alatt vált azzá, ahol most tart és az ezt sugárzó, az emberekre minden másodpercben ömlesztő média, tömegkultúra a felelős ezért. A totálisan eltévelyedett neoliberális, posztmodern felfogás az, ami alapvetően ellenzi a nemek rendes, hagyományos szerepek szerinti megjelenését, tehát a férfias férfiakat, nőies nőket, mert ezt valamiféle ósdi, konzervatív csökevénynek tartja. Ennek következtében, meg sok más társadalmi tényező hozzárakódása által szinte kihaltak a hagyományos férfiasságot képviselő és ezt értéknek tekintő egyének a médiában, helyettük a mindenféle androgün, nőies, kevert szexualitású figurák vették át az uralmat. De nem szabad azt hinni, hogy minden nőnek ez jön be. Szerencsére. Van nőismerősöm (bár ő már a harminc felé jár), aki szerfelett gerjed a fiatal Clint Eastwoodra, vagy épp Bruce Sprinsteenre, felüdülést jelentenek neki a mai nyomingerek után.
Egyébként ez mindenféle kulturális téren is jellemző. Napjaink két súlyosan égető problémája a nemek közti különbségek eltűnése és a rohamos infantilizálódás. Ez a populáris könyvekben, filmekben is megjelenik nagy erővel. Míg a '70-es, '80-as években a filmek hősei olyanok voltak, mint Eastwood, Schwarzenegger, Bruce Willis, Tom Selleck, stb., ma a helyüket átvették a nyomi, pattanásos, szemüveges "Zuckerbergek", akik Leia hercegnőre recskáznak a szüleik pincéjében, de háromféle programozási nyelvben vannak otthon. Olyan dolgokban is kiütközik ez a sajnálatos és egyre rohamosabb devalválódási folyamat, mint hogy ma felnőtt heteroszexuális férfiak képesek rózsaszín pónikról szóló rajzfilmért rajongani, amiért normális esetben már nyolcévesen megvernék az osztálytársai vagy testvérei az embert.
Már nem azért de mért baj ha valaki szép arcú. Ilyen a genetikálya a báttyám egy mozgó csonváz...nem tehetróla és próbál tenni ellene...éppenségel mindenki azzal gazdálkodik amilye van...
Ti is érvényesülhetnétek ha nem a sebeiteket nyaldosnátok...hanem talpra és uccu neki...p.nci land titeket is szeretettel vár...XD
Utolso vagyok.
Boccs a hibákért de siiieteeek
"akik Leia hercegnőre recskáznak a szüleik pincéjében, de háromféle programozási nyelvben vannak otthon."
Bill Gates: 50 milliárd dolláros vagyon (neki köszönheted, hogy osztod az okosságaidat a neten).
Ő egy délután alatt többet tett le az asztalra mint te egész életedben fogsz. Gondolom te is a sikertelenségeid és a komplexusosságod miatt kezdtél el gyúrni és szidni azokat az embereket, akik szintjére esélyed sincs eljutni soha. Mellesleg gyúrni bárki tud, ahhoz nem kell semmi.
Mark Zuckerberg: 6 milliárd dolláros vagyon. A te minimálbéred meg nettó 80 ezer Forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!