Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fognak végre az előítéletek megszűnni a ducibb lányokról? Tapasztalatból írom a kérdést. Én 169 cm,70 kg vagyok.
Múltkor erre megírták (látatlanba) hogy süllyedjek le a föld mélyére mert egy hájas disznó vagyok.
Könyörgöm már!!!! Attól még h. nem a vékony kategóriába tartozok én is ugyanolyan jogú ember vagyok. És most ezt a többi ducibb hölgy nevében is írom.
Én 175 vagyok és fiú emellé 74kiloval amiből 4-5kilozsir....
Akkor thogy nezhetsz ki?mert lehet eloszlik és nem is látszik ....
Ennyiből ha számszerűsítek akkor negatív velemeny születik ...
Rakj képet oszt megmondOm hogy mi a véleményem
Teljesen jogos es igazad van!!
Csak ne vard el, hogy igy minden pasinak be fogsz jonni. 10bol kb 2-3nak. S lehet, hogy jo aranyt irtam le...
Nem kell lefogyni, ha talakozol egy megfelelo szemellyel aki elfogad.
Eddig osszesen egy lany volt aki hasonlo parameterekkel rendelkezett s egy bomba csaj volt.
De szamoma a tulsuly igenytelenseg sajat magammal szemben. Rajtam sincs mert rendszeresen sportolok, elvarom a partneremtol ha hizasra hajlamos,hogy tegyen erte, hogy jo alakja legyen.
Lehet hogy most le leszek hordva, de vállalom, szerintem a 169 cm-hez sok a 70 kg. Nem azt mondom hogy nagyon sok, meg hogy kövér vagy stb, de van rajtad felesleg, ezt valljuk be. Ez nem egészséges, lehetnek ebből problémáid, betegség meg stb.
Persze így is lehet élvezni az életet, nem kell azokkal foglalkozni, akik azt mondják, hogy duci vagy, így nagyon velem se kell foglalkoznod, csak a véleményemet írom le, viszont nem értem, ha zavar, miért nem változtatsz magadon? Miért nem kezdesz többet mozogni, hogy egy 5-10 kiló lemenjen?
Ha zavarnak az ilyen megjegyzések akkor bizony ezt kéne tenni, nem felháborodottan ide írni.
Én is volt ilyen, 170 cm-hez voltam 65 kiló, és engem is zavartak a megjegyzések, ezért én változtattam rajta, most 50 vagyok, de mivel nyár van, még többet fogok mozogni, tégy te is így, ne a gép előtt nyafogj arról, hogy milyen bunkók az emberek :)
169 cm,70 kg
19-24 éves korral BMI testömeg index szerint normál testsúly! (24,51)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!